Neața bună, oameni dragi! Azi voiam să amân postarea până după ora 15, întrucât geniul din mine n-a făcut poze spumei de curățare pe care voiam să v-o arăt (aseară am ajuns târziu acasă, iar dimineață eram beată de somn), dar m-am gândit că dacă tot am câteva noutăți, n-ar strica să vi le arăt! Nu sunt multe, dar mă bucur de ele 😀

IMG_20160516_162507

Ieri i-am făcut curat Minionului și am profitat de ocazie pentru a-i lua o roată. Dar ce credeți voi, că aleargă vreun pic? Ei, aș! De unde! A început s-o roadă, a văzut că n-are cu cine, așa că s-a lăsat păgubaș. Dar nici în ea nu se dă. I-am mai luat și 2 batoane cu nuci, semințe, etc, de la un pet shop din apropierea casei. Ultima oară i-am luat Vitakraft de la Zoomania din mall, dar mi s-au părut destul de scumpe, plus că n-a avut aceeași plăcere ca la acestea.

IMG_20160516_162540

A ajuns și coletul de la Libris, luna asta mi-am ales ”Vicky, nu Victoria”, a Cristinei Nemerovschi (m-am tot ținut s-o iau până acum, dar nu știu de ce nu am făcut-o), și ”Poate astăzi nu omor pe nimeni”. Dacă la prima e dragoste nebună, a doua am ales-o aleatoriu, pur și simplu după titlu și descriere.

IMG_20160516_162647De la Lidl mi-am refăcut stocul de șervețele umede (atenție, e săptămâna XXL, deci cantitatea e mai mare), de cele uscate pentru la muncă, de săpun lichid (la fel, cantitate XXL, 1 litru la vreo 6-7 lei), dar am văzut și produse de machiaj Cien. Aveam creion de buze, ruj, gloss, farduri, creion dermatograf și ojă, la care n-am rezistat. Mi-am luat un argintiu metalizat, care arată fain și nu aveam nuanța asta.

IMG_20160516_162934

Ieri am ridicat și coletul cu premiul de la Mihaela <3 Uite așa m-am căpătat cu două oje Seventeen în nuanțele anului – Serenity și Rose Quartz, o ojă Essence Cupcakes, o bază 3 în 1 de la Kiko (tare încântată sunt de ea, n-am avut niciun produs de-al lor până acum), un set format din ștampilă și răzuitor, muuuulte stickere pentru unghii, o rotiță cu pietricele și două plăcuțe. Nici nu știu cu care să încep!

Cam astea-s ultimele ele noutăți, v-am zis că nu sunt multe, dar sunt esențiale 😀 M-aș mai orienta spre ceva, dar nu-mi dau seama spre ce :)) Totuși, după-amiază aș vrea să postez și review-ul promis. Așa că, zi frumoasă și spor la ce aveți de făcut!

14 Replies to “Mini haul de mai

  1. Wow super tare , ojele sunt superbe toate , nu stiam ca au bagat si produse cosmetice la noi in LIDL , nu prea am drum pe acolo dar m ar tenta si pe mine un creion de buze , pupici :*

  2. Știi, n-am văzut decat crema BB la capitolul machiaj aseară. Am observat și eu că au produse XXL, nu mi-am dat seama c-am picat taman la începutul săptămanii XXL, probabil aveau deja trecere gelurile de duș & săpunurile lichide, credeam că e săptămana cu produse „Hawaiian / Polynesian / Asian Touch”. Săpunul acela lichid Cien e demențial.

    ale-ella.blogdpot.ro

    1. E foarte fain, nu ma asteptam sa ma.incante asa!Bb.ul nu l.am.vazut eu… Toate produsele erau la casa,poate d.asta nu le.ai sesizat :-/ ca nici eu nu le vedeam daca nu ma asezam la coada aia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *