Ziua bună, oameni frumoși! Cam acum o lună am primit de la Farmasi noua colecție Miss Sparkle. Uite că a venit și rândul ei pe blog, dat fiind faptul că vine vara și glossurile sunt exact ce avem nevoie. Parcă nu mai îmi vine să caut culori grele, rujuri mate, ci am nevoie de ceva vesel și sclipicios. Așa, ca aceste glossuri. Ele sunt în număr de patru și se pot achiziționa ori separat, ori împreună, în cutia Blogger Set. Dar să vă spun mai multe despre ele!

Cutia în care vin ca set e superbă, cu închizătoare magnetică, fiecare gloss își are locul lui, iar nuanțele sunt puse la fiecare în parte. Prezentarea e absolut superbă, zău! Am rămas impresionată. Setul îl găsiți aici dacă vă tentează varianta asta, poate fi și un cadou superb pentru cineva.

View this post on Instagram

Iepurașul a venit anul acesta cu noul set de glossuri de la @farmasiromania, și anume #misssparkle! Cât de sunt de iubibile! În 4 nuanțe diferite, cu un miros delicios fără a fi lipicioase sau grele pe buze, aceste glossuri se găsesc fie individual, la prețul de 23.90, fie la set, la 89.90. Nu colorează buzele excesiv, nu sunt rujuri, ci adaugă niște irizații dragute, împreună cu o strălucire minunata. Setul e minunat și purtabil zi de zi! Voua ce nuanta va face cu ochiul? Mie îmi plac toate 4! #farmasiromania #farmasimisssparkle #farmasi #beautyblogger #beautyaddict #glossy #glosslover #glossaddict #glosses #glossylips #glossitup #glosslove #lovegloss #sparkle #sparklesparkle #sparklegloss #lovelylips #lipsmakeup

A post shared by Gabriela Bratu (@pagini_de_zi_si_noapte) on

Fiind glossuri, e clar că nu va ține culoarea o veșnicie pe buze. Dar miros demențial, nuanțele sunt superbe, iar aroma e inconfundabilă, ceva de fructe, dulce, nu îmi pot da seama exact. Sunt patru nuanțe faine, nu foarte intense, Bittersweet, Bubble Gum, Honey Pot și Berry Much. Două rozuri, un roșu și un nude. Pe buze se văd subtil, colorează foarte puțin, dar mențin hidratarea și arată superb cu sclipiciul din componență.

Keep it simple, make it sparkle!

Colecția Miss Sparkle a fost creată cu ocazia împlinirii primului an Farmasi în România. Sunt sigură că acest an a fost încununat de realizări minunate. Produsele Farmasi au intrat și în viața mea anul acesta, când am descoperit gama Be Fit! și Miss Sparkle. Și sincer, am fost destul de încântată de ele! Nu mă așteptam să fie așa ok. Mai încercasem produsele Farmasi în trecut, dar nu în noul concept. Până una-alta, în așteptarea unei noi colecții, vă invit să răsfoiți catalogul pe site-ul lor!

Farmasi are o tradiție îndelungată în ceea ce privește produsele cosmetice și de make-up. Mă bucur că și-au făcut apariția în stil mare în țara noastră și chiar cred că era nevoie de ceva nou! Ultima apariție este gama cu zahăr brun, așa că dacă ați ratat-o, fuga pe site-ul lor! Voi ce produse favorite aveți de la Farmasi?

15 Replies to “Miss Sparkle – Glow without Limits

  1. De obicei nu prea sunt fana glossurilor, dar acestea de la Farmasi mi-au plăcut mult și mie (cum arată, că nu le-am încercat). 💓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *