Ziua bună, oameni dragi! Cum decurge duminica voastră? La mine e totul bine, mă simt liniștită, vremea de afară s-a schimbat radical, pare că a venit toamna în adevăratul sens al cuvântului și pur și simplu m-am transformat. Toamna și vremea mohorâtă sunt preferatele mele și mă simt cel mai bine în perioada asta, mă schimbă complet. Am chef de mai multe lucruri, pot să revin la machiaj, parcă și tenul meu își revine din perioada capricioasă. Plus că îmi revine pofta de scris și de poze. Azi vreau să vă vorbesc despre produsele Herbagen pe care le-am primit la Galați Beauty Swap, un mix pentru un ten curat și hidratat. În prim-plan vin gelul de curățare exfoliant, apa micelară bifazică și ulei de masaj bifazic. Le voi lua pe rând, pentru că fiecare are destinația sa.

Apa micelară bifazică

Potrivită pentru toate tipurile de ten, aceasta vine cu un sistem de dozare destul de neobișnuit, cel puțin pentru mine – cu pompiță. Nu am mai avut așa ceva până acum, de obicei aveam recipient cu orificiu de dozare. Recunosc, mi s-a părut interesant, cel puțin la început. Se pulverizează produsul pe discheta demachiantă și se curăță tenul. Nu ocoliți nici ochii sau buzele, e ok și pentru ele!

99% din ingrediente sunt de origine naturală, fapt care nu poate decât să mă bucure. Pe ambalaj scrie că este ok și pentru machiajul rezistent la apă, deși eu am avut ceva probleme cu cel mai rezistent. Nu știu de ce, dar nu e acesta produsul meu preferat din gama lor. E practică, nimic de zis, dar nu mi s-a părut că face față la un machiaj mai intens. Poate la ceva mai soft, da. Dar nu rimel, nu ruj rezistent la transfer… Cel puțin, eu am insistat destul de mult la curățare. În rest, nu mi-a iritat tenul, nu am pățit nimic. Și clar prefer dozarea prin orificiu, așa te chinui destul de mult să pulverizezi o cantitate mai mare.

Uleiul bifazic de masaj

Am fost sceptică atunci când am văzut acest uleiul de masaj de la Herbagen, mai ales că se potrivește atât tenului, cât și corpului și părului. Mi se părea un pic ciudat, nu am înțeles cum poate un produs să fie multifuncțional și să facă treabă bună peste tot. Dar să știți că se poate. Și asta pentru că are în componență aloe vera și ulei din sâmburi de struguri, care chiar sunt bune la orice! Nu este uleios deloc, ci după ce e pulverizat rămâne o peliculă mătăsoasă în urma sa. Se absoarbe repede în piele și nu lasă o senzație uleioasă! Are același sistem de dozare prin pompiță.

Gel de curățare exfoliant

Gelul exfoliant este produsul meu preferat dintre cele 3. Are o textură interesantă și o culoare albastră tare frumoasă. Particulele exfoliante sunt vizibile, destul de mărișoare, și fac o treabă tare bună! Curăță pielea în profunzime, nu am încercat să îl folosesc zilnic, dar de 2-3 ori pe săptămână e suficient. Când îl îndepărtez cu apă, simt că pielea e mai curată și nu mai are acel exces de sebum. Da, este super!

Pot spune că aceste 3 produse au fost destul de ok, mai puțin apa micelară, pe care știu cel puțin unde s-o folosesc. Gelul exfoliant e la loc de cinste, chiar dacă am descoperit exfolianții chimic, asta nu înseamnă că îi ocolesc pe cei abrazivi. Mai multe detalii atât despre aceste produse, cât și despre restul gamei, găsiți pe site și pe pagina de Facebook Herbagen. Voi le-ați încercat? Cum vi se par?

28 Replies to “Mix de produse de la Herbagen – first impressions!

  1. ce produse interesante, stiu de Herbagen dar nu si de aceste produse ..tentante 🙂 si eu care tocmai imi propusesem sa nu mai imi cumpar nimic

  2. Gelul exfoliant ma tenteaza foarte mult, iar ambalajul lor e atat de super cute. Cred ca as intinde mana spre ele numai pentru ca au ambalajul asta frumusel :)) Bine, si pentru ca fac ce promit, ca doar nu ne spalam cu ambalaje pe fata :))

  3. Am o parere buna despre produsele Herbagen in general vorbind, iar din materialul tau cel mai mult mi-a atras atentia uleiul multifunctional de masaj. L-as folosi doar pentru par, care simt ca are cea mai mare nevoie de hranire in cazul meu (avand parul decolorat si vopsit cu regularitate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *