Dacă vă întrebați ce ați mai putea îmbunătăți în decorul grădinii se pare că nu ați descoperit încă DecoDepot. Este magazinul unde frumosul este la tot pasul. Da, vorbim despre decorațiuni cu care putem face orice loc anost unul mai plăcut unde ne putem petrece timpul în tihnă.

Mai mult decât acele câteva decorațiuni de masă cu care putem însufleți oarecum colțul verde din grădină, avem nevoie de mobila pentru gradina. Să vedem ce este practic de ales.

Decide stilul de viață și ce ai nevoie

Mobila de grădina dă bine. Când ne uităm la seturile acelea de canapea cu masă de cafea parcă sunt din start o invitație la o cafea și…o porție de relaxare. Dar aveți nevoie sau spațiu de acel set? Așadar, dincolo de aparențe, de ceea ce impresionează la prima vedere, trebuie să vă triați opțiunile în funcție de ceea ce aveți nevoie, în raport cu stilul vostru de viață desigur.

La Decodepot.ro găsim stoc variat și imediat disponibil de mobilier pentru grădină. O mână cerească pentru cei lipsiți de orientare și de imaginație. Asta pentru că din același loc își pot lua reperele necesare și sursa de inspirație. Poate fi vorba despre setul de mobilier cu 5 piese, dacă vorbim de familie care are obiceiul de a-și petrece timpul în grădină. Mai ales dacă aceasta este generoasă, îi este asociată o piscină, foișor și așa mai departe.

În zona minimalistă stau cei care au, evident, un spațiu mai puțin generos. În schimbul unui set complet cu masă și scaune pot opta pentru fotoliile suspendate. Acestea sunt susținute de un picior metalic, sunt confortabile 100% și au un design modern și atractiv. Imaginați-vă câteva ore bune acolo lecturând sau savurând o limonadă, în balans lejer ca și adierea de vânt. Sau poate ambele activități. O relaxare fără egal!

Mulțumiți-vă cu spațiul pe care îl aveți – de decor vă preocupați alegând de la DecoDepot

Oricât ar fi grădina de mică această zonă pare îmbietoare și parcă nu poate trece neobservată. Se cere decorată și amenajată pentru câteva clipe de relaxare petrecute aici. Mai ales serile de vară le veți savura din plin.

Scaunele mai compacte sau mai accesibile sunt cele fixe. Din răchită, cu cadru negru, spre exemplu, aceasta este una din opțiunile din cadrul acestui e-shop. O recomandare mai ales pentru cei care intenționează să păstreze afară mobilierul, cât e primăvara și vara de lungă. Rezistă foarte bine și pentru extra confort poate fi folosită perna de decor.

Un vibe ușor rustic îl oferă în schimb fotoliul nest. Nu degeaba i se spune astfel, este că un cuib, din răchită. Este cuibul perfect când îți dorești ceva mai mult decât un scaun, mai puțin decât o canapea. Un scaun versatil deci, unde te poți relaxa în voie. Are perne moi albe.

Comandați cele dorite de la DecoDepot

 Dacă sunteți din Brașov puteți cerceta și locația fizică. Chiar și așa, până atunci, comandați online. Decorați grădina așa cum meritați!

Contact:

0771 079 952

comenzi@decodepot.ro

Str. Poienelor, nr. 8, Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *