Atunci când te hotărăști să renovezi, contează foarte mult să alegi mobilierul și produsele potrivite. E o experiență destul de grea, trebuie să te înarmezi cu răbdare și să ai un buget generos. Lasă-ți deoparte și ceva pentru neprevăzut, nu se știe niciodată ce se ivește pe parcurs. Nu mereu totul decurge conform planului, însă e bine să știi de la început ce ai vrea să obții. Da, e ok să trasezi liniile generale, însă trebuie să ai și o imagine de ansamblu. Îți recomand să alegi și o temă generală care vrei să predomine în casa ta, să nu te trezești la final că ai câte o cameră în stiluri diferite. De preferat, menține trendul, ca să ai parte de un întreg, nu de componente. Tocmai de aceea, alege un mobilier de baie care să fie în același stil cu întreaga casă.

Am găsit la Savini Due colecții numeroase de mobilier de baie, care să se potrivească cu întregul aspect al casei. Indiferent că alegi să decorezi și să mobilezi în stil rustic, mediteranean, modern sau scandinav / minimalist, vei găsi piese care să se preteze și din punctul de vedere al culorii. De exemplu, colecția de mobilier de baie Legno Massello este absolut minunată pentru un stil rustic / mediteranean. Este disponibilă pe mai multe culori, de la alb, albastru deschis sau nuc. De asemenea, poți găsi numeroase piese, care fac din baia ta, indiferent de mărime, un loc minunat!

Alege calitate mai presus de toate!

Chiar dacă investești mai mulți bani, îți sugerez să alegi produse de calitate, finisaje deosebite, care să facă diferența. Pentru o baie mai micuță, poți alege piese de bază, cum ar fi o mască cu picioare sau cu soclu și lavoar ceramic, oglindă, un dulap suspendat și unul cu picioare. Dacă ai o baie mai mare, poți pune mai multe dulapuri, spațioase, care să adăpostească prosoapele, produsele de curățenie sau cele de frumusețe. Cerul e limita, aveți la dispoziție numeroase modele și variante de culoare pentru a completa aspectul casei.

Savini Due este un producător de mobilier de baie, a cărui misiune este să furnizeze produse de calitate pentru toți clienții. Compania a fost înființată în 2003 de un italian și are sediul la Sebeș. A investit permanent în tehnologii de producție, în sisteme de automatizare și în procesele de control al calității. Toate acestea au dus la producția de mobilier de calitate, modern, în stiluri diferite, pe placul tuturor clienților. E foarte simplu să luați legătura cu ei, intrați pe site sau pe pagina de Facebook. Pe lângă mobilierul de baie per ansamblu, la ei mai găsiți și oglinzi, dulapuri sau capace de WC.

Pentru că baia este un loc intim, unde intrăm doar noi, fără alte persoane alături, e foarte important să ne simțim în siguranță, confortabil și fără inhibiții. Tocmai de aceea, trebuie mobilată corespunzător. Nu supraîncărcați baia, nu o umpleți cu prea multe dulapuri, cu prea multe spații de depozitare, lăsați locul aerisit. Nu de alta, dar trebuie să aveți loc, să aveți produsele preferate aproape, să găsiți ceea ce căutați. Optați pentru mobilier de calitate de la Savini Due!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *