Pantofii sunt viața noastră și, chiar dacă nu mă pricep să merg pe tocuri, le invidiez foarte mult pe cele care reușesc asta. Cred că piciorul este pus în valoare de un toc, mai ales cui, iar silueta este alungită și subțiată în acest mod. Tocmai de aceea, sunt mereu în căutarea unor pantofi confortabili pentru diverse ocazii, iar de data aceasta i-am găsit pe UP2STEP. Acesta este un site unde găsești o mulțime de modele de pantofi sau cizme, cu toc sau fără. Așa că îți poți face cumpărăturile în siguranță pentru orice sezon. Este un site exclusiv pentru femei, așa că în mod sigur vei fi încântată de el.

Cel mai mult port tocuri iarna, când iau botinele, care au toc gros și sunt mai comode. Vara optez în majoritatea cazurilor pentru sandale cu talpă plată sau papuci, sunt mai comode și mai ușor de manevrat. Însă la o plimbare, la un eveniment, clar ai nevoie de tocuri cât mai înalte și mai subțiri. Da, tocurile groase sunt comode, însă nu avantajează postura precum cele cui. Tocmai de aceea aș alege o pereche de sandale cu fundițe, cum sunt cele de aici – https://up2step.com/featured/bow-heels/bow-sandals-bow-tie-sandals, categorie din care mi-au făcut cu ochiul cele de mai jos.

Cauți și încălțări comode?

Nicio problemă, le găsești tot pe acest site. Au și pantofi stil loafers, și sandale sau papuci cu toc gros și mai jos. Intră și pe Heeled Mules și vei găsi mai multe modele comode, de zi cu zi. Prețurile nu sunt exagerate, iar calitatea e clar mai ok decât ce găsești la colț de stradă. Produsele nu sunt din piele, dar sunt rezistente. Ai grijă să verifici foarte bine mărimile! Au și un tabel care te ajută să determini mărimea care ți se potrivește, dar ai și o rubrică în care poți să treci dimensiunile piciorului, pentru ca ei să determine de ce mărime ai nevoie. Comenzile peste 40$ au transportul gratuit.

Mi-a plăcut foarte mult și faptul că am găsit modele de tocuri neobișnuite sau papuci complet transparenți, care se asortează la orice. Mai ales și când ai un bronz uniform… E altceva! Caută o pereche de Clear Mules pentru a face senzație la piscină!

Vara asta pregătește-te să faci senzație pe tocuri! Nu neglija aspectul tău indiferent unde mergi! Tu ce tip de toc preferi – gros sau cui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *