Așa cum ați putut vedea ieri pe Insta și pe pagina de Facebook a blogului, am participat la ediția a 4a Galați Beauty Swap. Când a trecut oare anul, când a fost ianuarie și am cunoscut toate fetele astea minunate și când a venit deja decembrie și am ajuns la întâlnirea cu numărul 4? Nici mie nu îmi vine să cred! Ioana a fost deschizătoarea de drumuri încă de la începutul anului și a reușit să țină, pe lângă blogul ei personal, One Butterfly Blog, și hățurile acestui eveniment! Și ce bine a făcut-o! Au ieșit întâlniri grozave, cu fete frumoase și deschise, cu sponsori mulți, mulți, cu suprize și voie bună. De data asta ne-am întâlnit la Seven Cafe, de unde am avut vedere către Dunăre și zău că a fost mai mult decât primitor!

Pe lângă întâlnirea noastră și surprizele pregătite de Ioana, ținute în maaaaare secret, am organizat și Secret Santa, unde am făcut schimb de cadouri. Eu am oferit cadoul pregătit de mine Paulei și am primit de la Veronica. Ce am primit? Numai chestiuțe drăguțe, cu iz de sărbători – papuci pufoși, o decorațiune superbă și dulciurele, că e sezonul și oricum am promis că mă duc la sală pe 2 ianuarie :))

Partenerul media, Famost, a fost cel care a anunțat cu surle și trâmbițe evenimentul, iar noi am fost responsabile cu voia bună! V-am zis că am avut și prăji? Și ce prăji!!!! Brutăria Frontera au niște chestii absolut grozave, nu știu cum de am ratat amandinele lor până acum! Și pateurile cu telemea. Și choux-a-la-creme! Deci am mâncat ieri… de m-a durut burta! :)) Cred că mai aveam o liniuță până la diabet.

A fost o zi faină, unde ne-am întâlnit și cu fete noi – Georgiana Steluța, care a venit tocmai de la Ploiești, și Oana Alexandra, care a venit de la Vaslui. E frumos să poți asocia blogurile cu fețele fetelor! Și vorba Steluței, simți că te cunoști de o viață! Am făcut poze, am vorbit mult, am schimbat impresii despre o mulțime de lucruri, am aflat că suntem cu 1 în plus, a fost foarte, foarte fain!

Sponsorii (despre care noi am aflat de vreo…2 zile?!) au fost numeroși și generoși – 3DeLuxe, Căsuța cu Flori, Faunus Plant, Elemis – Adda Shop, Green Lab, MakeHot, XLear, Brutăria Frontera, Maxim Body Galați, Triodeluxe Cosmetics, TeaTree, Rezke și Perspirex.

Pe calea asta țin să le mulțumesc tuturor, mulțumiri Ioanei, care s-a ocupat exemplar de tot, și fetelor, mă bucur că v-am văzut și că am reușit să petrecem câteva ore împreună pe final de an! La mai multe ediții și abia așteptăm suprizele de anul viitor!

39 Replies to “Moșu a venit la Galați Beauty Swap #4!

  1. Am vazut pozele pe Facebook si ati fost toate foarte frumoase. Imi doresc si eu sa ajung macar odata la o intalnire dea voastra sa va cunosc personal. Poate in vara. Ma pregatesc si eu de Secret Santa si cadourile primite de voi ma inspira.

  2. Woa! Ce de chestii! ♥ Ma faci sa-mi doresc sa fi locuit in zona aia a tarii, sa fi putut ajunge si eu :D. In schimb sunt prinsa aici, aproape de Targoviste, unde nu prea exista evenimente pentru ca toata lumea prefera sa mearga la cele din Bucuresti, care-s cat de cat la o aruncatura de bat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *