Ziua bună, oameni frumoși! Iată că am ajuns la jumătatea lunii octombrie, deci pot spune că toamna este în toi, deși temperaturile de afară sugerează mai degrabă o vară târzie. Nu știu voi, dar mie doar dimineața mi se pare tomnatică, în timpul zilei e tare plăcut! Îmi place vremea asta călduță, nu de tricou, ci de bluze ușoare, de ceva pe deasupra, o cămașă, blugi și adidași. E ținuta cea mai cozy și mai practică ever! Totuși, organismul simte schimbarea de temperatură și atmosferă, așa că e cazul să schimbăm și produsele de îngrijire adecvat. Eu nu folosesc aceleași lucruri în toate anotimpurile. Fiecare e cu treaba lui, pentru că în fiecare am alte nevoi. Am câteva produse must have pentru anotimpul mai rece și le voi împărtăși cu voi, poate avem ceva preferate în comun.

Produse must have pentru păr

V-am mai spus de problema mea cu căderea părului, tocmai de aceea, toamna e un bun prilej de regenerare. Am început să folosesc duo-ul de la Fanola, compus din șampon și fiole tratament, primite în urmă cu ceva timp de la HNI Cometice. Nu aveam așa mari așteptări, dar să știți că funcționează. Șamponul îl mai alternez cu cel antimătreață de la Regivero, am observat că mai am mici probleme. Dar, per ansamblu, părul e mai ok, nu mai cade așa mult ca la începutul sezonului.

Următorul pe lista de must have este uleiul de argan și moringa de la Chi. Este pur și simplu demențial! După șamponul antimătreață, părul meu este destul de uscat și de încurcat, așa că are nevoie de ceva să-l hrănească și să-l netezească. Uleiul ăsta e mega-șmecher!

Produse must have pentru îngrijire (ten și corp)

Crema de ochi de la Biofin este foarte mișto, îmi place că hrănește zona din jurul ochilor foarte bine. Se vede, nu? Am consumat-o foarte repede, mai am un pic din ea, deci chiar am apreciat-o.

Nu am apucat să vă povestesc despre produsele de la Stil Natural, dar pot să vă zic că am deja 2 favorite din gama lor. Vorbim despre crema de mâini cu ulei de măsline și struguri și despre laptele de corp cu ulei de măsline, aloe, dittany și fenicul. Foarte mișto, hidratează, miros frumos… ce pot să mai cer? O să urmeze și un articol dedicat acestor produse, deci stați pe aproape!

Produse esențiale de make-up

Pentru că e toamnă, v-am spus că am început să mă machiez mai mult. Vremea călduță îmi priește și mă ajută, așa că am revenit la vechi iubiri: creion kohl, mascara și multă, multă culoare!!! Ca și favorite, toamna asta la capitolul mascara oscilez între Big&Daring de la Avon și All-in-one Lash Booster de la Cien. Contrar așteptărilor, un rimel până în 10 lei chiar poate fi foarte bun! Să-mi spuneți dacă sunteți curioase să-l vedeți pe gene! Nu trebuie să lipsească din peisaj un creion kohl și palete de farduri pentru pleoape. Favoritele mele sunt cele de la Sleek, Makeup Revolution și Essence. Au culori dintr-o gamă largă și se aplică foarte bine. Cea de la Essence rezistă mai puțin, dar cu bază, totul e mult mai ok.

Cam acestea ar fi produsele mele esențiale pentru toamna asta! M-am înțeles foarte bine cu ele și acum chiar sunt ceea ce am nevoie.  Voi ce produse le considerați must have-uri? Aștept ideile și propunerile voastre!

37 Replies to “Produse must have de toamnă (care & make-up)

    1. serumurile eu am inceput deja sa le folosesc. stiu ca se recomanda dupa 30 de ani, dar adevarul e ca tinand cont de poluare si de faptul ca fumez… cred ca e ok si cu 2-3 ani mai devreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *