Seara bună, fetele! Fac eu ce fac şi mă mai capăt cu câte ceva! 😀 Săptămâna trecută mi-am sărbătorit iubitul cu un party la noi acasă, şi pe lângă faptul că a primit o grămadă de cadouri, am primit şi eu ceva de la naşa (auuu, am pus-o, asta nu trebuia s-o zic 😀 făceţi-vă că n-aţi citit!), aşa, că trăiesc şi eu pe lângă casa omului şi fac lucrurile bine. Mai precis, am primit 3 produse Avon (ce n-am mai luat eu de ceva vreme): un gel de duş cu flori de cireş, o mască de păr cu fructe şi o cremă de faţă cu miere.

Buuuun! Înainte de asta, totuşi, iubitul însuşi a zis că cică mai merit ceva: o placă de păr. Aveam una, dar e cam din anul 1 de facultate, şi e o chinezărie luată din Auchan. Adevărul e că nu sunt eu aia cu îndreptatul părului, dar m-a încântat treaba că e îngustă, aşa că cică pot să fac şi bucle cu ea. Încă n-am ajuns la capitolul ăsta, dar o să încerc o dată şi-o dată.

Tot săptămâna trecută am primit un colet de la Libresse, de fapt, un premiu câştigat pe pagina lor de Facebook. Mi-a plăcut foarte, foarte mult coletul în sine, o cutiuţă atât de frumos ambalată, încât mă şi gândeam ce conţine.

Înăuntru am găsit o felicitare, 2 cutii de absorbante şi 2 cutii de protej-slipuri, plus 2 eşarfe. Sweet!

Prolific, nu? O perioadă bună de cadouri. Mai vreau 😀 Momentan trebuie să mai fac eu câteva achiziţii, dar cine ştie de unde mai sare iepurele. Pentru mâine vă pregătesc o postare tip “reţeta săptămânii” şi o să vă arăt ce tort mi-a ieşit pentru marele eveniment. Seară faină!

6 Replies to “My new goodies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *