O fi abia final de iulie, dar cred că acum e cea mai bună perioadă în care să achiziționăm rechizite pentru cei mici. Teoretic, perioada optimă e exact după terminarea școlii, dar și acum e o idee mai bună decât după 1 septembrie, când va fi nebunie, prețurile vor exploda, iar aglomerația din magazine va fi de nedescris. Tocmai de aceea, online-ul e o variantă mai potrivită, atât din punctul de vedere al economiei de timp, cât și de bani. De exemplu, găsești stilouri de la Colorit în diverse variante, deci ai scăpat de-o grijă destul de repede.

Dacă vrei rechizite accesibile, e bine să te documentezi și să îți faci din timp o listă cu majoritatea lucrurilor de care copilul tău are nevoie. În mare, sunt cam aceleași lucruri. Caiete, stilou, acuarele, bloc de desen, caiet de muzică, de biologie, gumă de șters, ascuțitoare… Adică baza rămâne. Urmează completările, gen caiete speciale și toate cele, dar acestea se pot cumpăra și pe parcurs. Dacă faci o comparație între prețurile de acum și cele de peste o lună, s-ar putea să fii surprins. Și să constați că luai completările cu ce rămânea din bază… E și normal, comercianții profită la maxim de nevoia consumatorului și variază prețul în funcție de asta.

Poate la haine ne mai putem înșela, la încălțăminte, la lucrurile de genul care implică mărimi, dar când vine vorba de obiecte de genul, nu avem nicio scuză să nu folosim online-ul. Livrare direct acasă, costuri de transport mici sau poate inexistente, în funcție de cantități, economie de timp, pentru că nu mai trebuie să te cari cu ele din magazin în magazin. Un simplu click rezolva totul.

Pentru stilouri de calitate și nu numai, Colorit e poate cea mai bună soluție. Și nu doar stilouri găsiți, ci și altfel de rechizite și lucruri utile pentru orice casă, nu doar la școală. Trebuie doar să căutați ce aveți nevoie. Voi cum alegeți să faceți cumpărăturile pentru școală? Așteptați până în toamnă sau sunteți prevăzători și luați ce e mai important și sigur încă de acum?

Cei mici participă la procesul de achiziție?

2 Replies to “Ne pregătim deja de școală?

  1. Cam cumperi rechizite vara ai avantajul de a le cumpara mai ieftin si de a le gasi pe toate pe stoc. Tin minte cand eram eu mica si mama ma pregatea de scoala tarziu in septembrie, nu mai gaseam lucrurile pe care mi le doream.

    1. sa stii ca aici ai dreptate, si pe mine ma duceu tot in septembrie sa-mi ia ce aveam nevoie, poate chiar dupa ce incepea scoala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *