Din nefericire, atunci când spunem pantofi, ne gândim inevitabil la cei negri, clasici. Rar când ne apar în minte pantofi colorați sau cu printuri inedite. Și să nu spuneți că nu e așa, că nu vă cred! Eu, una, pot spune că mereu am avut în colecție încălțăminte neagră mai mult decât orice altă culoare. Asta până în acest an. Acum mi-am propus să mai schimb stilul, așa că cel puțin pentru vară, mi-am luat sandale alb-aurii. Cum vine asta? Eh, arată chiar bine! Și mă gândesc serios și la pantofi în același stil! Sau colorați. Pentru că ambele mele perechi de pantofi ”de evenimente” nu mai sunt ok, nu știu ce se întâmplă, ori dau eu înapoi, ori s-au lărgit ei, am nevoie de o pereche nouă neapărat. Și mă gândesc la ceva cu print, cum ar fi acești leopard print pumps.

Spuneți voi dacă ați mai văzut ceva atât de drăguț încât să combine atât movul, cât și printul leopard. Eu am rămas tare încântată de ei! Mi se pare că dau tare bine și cu o rochie simplă, neagră, efectiv toate privirile vor fi atrase de pantofi! Printul de tip leopard este pretențios, e adevărat, îl recomand femeilor sigure pe ele, și în combinație cu ceva mai simplu. Nu de alta, dar el este suficient de încărcat pentru a adăuga ceva și mai și pe lângă!

Pe site-ul FSJshoes veți găsi prețuri fascinante pentru modele de vis! Mi-a atras atenția promoția de 1+1 gratis care se aplică pentru anumite modele. Și botinele care sunt valabile azi în cadrul ei sunt de-a dreptul frumoase. Să nu uit de prețurile reduse până la jumătate! O pereche de pantofi roșii nu ar trebui să lipsească din posesia noastră! Sunt cei mai excitanți pantofi, mai ales cei stiletto. Pe lângă ei, recomand musai și sandalele nude. Faci impresie bună cu ele!

Mi-a atras atenția serviciul lor de personalizare al pantofilor, cum ar veni, ”pantofi pe comandă”. Ideea e foarte bună pentru mirese sau pentru cineva care își dorește un model anume. Voi cum preferați pantofii? Negri, cu print, colorați? Să mai întreb de tocuri sau platforme?

2 Replies to “Negru clasic sau un print mai interesant?

  1. daca ma intrebi pe mine, niciodata pantofi cu toc cui pentru mine si cu atat mai putin pantofi colorati, Eu merg pe negru pana in panzele albe, if you know what I mean. In schimb, sa-i vad purtati de o tipa ca tine, da. Imi plac si cei rosii si cei cu imprimeu leopard pe mov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *