Neața bună, oameni frumoși! Chiar și după sărbătorile acestea mai puțin sociale, cred că răsfățul ar trebui să fie cuvânt de ordine. Da, după câte îndurăm, zic că e cazul să avem și grijă de noi și să mai savurăm una-alta în momente cheie. Și cine, dacă nu cei de la Nestle, pot să ne ofere bunătățile de zi cu zi? Sincer, sunt alături de noi parcă dintotdeauna, așa că sunt ca niște prieteni buni. Au apărut la nivel mondial în 1866, deci au o tradiție îndelungată. La noi în țară au ajuns abia în 1995, dar nu e târziu deloc! Deja au 25 de ani în care ne-au fost alături. Mulți dintre noi am mâncat cerealele lor la micul dejun. Și mai mulți am băut cafeaua lor instant. Nu i-au neglijat nici pe cei mici, nici animalele de companie.

În cadrul evenimentului Danube Bloggers Meet am avut plăcerea de a primi un pachet cu mai multe produse din portofoliul lor. Câteva noutăți, e adevărat, dar și câteva produse pe care deja le cunoșteam și le iubeam.

Gustări delicioase, dar cu moderație!

Din categoria dulce bun am găsit în punguță napolitanele Joe, batoanele Fitness și batonul Lion 2 GO. Nici nu știam către ce să mă îndrept mai întâi, dar adevărul e că fiecare are rolul său. Batoanele Fitness sunt recomandate dimineața, în loc de mic dejun, dacă ești pe fugă, sau ca gustare între mese. Varianta cu ciocolată și banane e cea mai recentă, dar și cea mai bună, după părerea mea! Alături de un pahar de lapte, un iaurt sau un fruct, pot să-ți ofere energie pentru începutul de zi.

Napolitanele Joe Choco Dreams și Peanut Dreams sunt noutăți. Adevărul e că stratul de deasupra, cu bucăți de alune sau ciocolată, e imposibil să te lase indiferent! Pur și simplu m-am cufundat în ele! Cam la fel de bun e și Lion 2 Go, premieră, cu arahide, stafide, ciocolată și orez expandat.Cu moderație, desigur!

Ciocolată și cafea cât cuprinde!

Aici nu pot să nu menționez After Eight. Pur și simplu cred că e cea mai bună combinație ever, de ciocolată cu cremă de mentă. Absolut genială, de savurat în momente bune și mai puțin bune. Minunate! Să nu uităm de ciocolata Nestle Dessert, cu 52% cacao, pe care eu am ales să o folosesc la prăjituri, pentru glazură sau ca parte integrantă.

Și ca să fie ziua bună, cine nu bea cafea, mâna sus. Cum, sunt și persoane de genul??? Eu una nu pot renunța la cafea nici în cele mai urât vise ale mele :)) Sunt dependentă! Și nu orice cafea, ci bună! Cam așa, ca Nescafe. Eu varianta Gold o adaug la frappe-uri sau chiar la prăjituri. Sau… pentru celebra Dalogna coffee! 😉

În ceea ce privește tranzitul intestinal…

Ca să mai ieșim un pic din stare de dulce și să mai privim și spre partea sănătoasă, țin să vă anunț că cei de la Nestle au și divizia Health&Science, care a ajutat la apariția OptiFibre. Despre acest supliment care ne ajută la burtică am scris destul de mult pe blog, așa că nu mă voi mai repeta. Pot doar să vă spun că e de mare folos!

Produsele Nestle sunt alături de noi de când eram mici. Și trebuie să recunoaștem, au devenit o companie model pe piața din România, sunt în top în foarte multe categorii. Cine nu cunoaște cerealele, cine nu a băut până acum Nesquik sau un 3 în 1 Nescafe Strong? Mă gândeam eu… Aștept să îmi spuneți care e produsul vostru preferat de la Nestle!

16 Replies to “Nestle – alături de noi dintotdeauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *