Nu doar eu, cu toții avem nevoie de mai mulți bani! Dar ce fac atunci când îmi doresc ceva cu disperare și chiar n-am cum să strâng atâția bani sau nu mă poate ajuta nimeni? La bancă e mai complicat, știm cu toții. Eu vreau să apelez pentru un credit ipotecar (după cum bine știți). Dar ca să fac un credit de nevoi personale, durează ceva timp până îl aprobă. Și nici nu ești sigur, de fapt! Iar ca să te încurci cu banca… parcă pentru câteva zeci de milioane n-ai vrea asta.

credit

Te simți chiar aiurea atunci când ajungi la sfârșitul lunii și constați că banii din salariu nu-ți mai ajung să plătești una din facturi. Sau ai găsit o oferta foarte bună pentru o vacanță low-cost, dar trebuie să dai avansul acum, iar tu nu ai cum. Oare merită să ratezi o excursie frumoasă în altă țară sau o ofertă incredibilă, un stoc limitat, doar pentru că nu are cine să te împrumute cu o anume sumă? Pe termen scurt, până te redresezi, un credit de la o instituție nebancară poate fi o soluție. Pe www.credix.ro găsești mai multe astfel de instituții și poți completa formularul online. Ai și aplicat, iar în maxim o zi lucrătoare, dacă ești acceptat, ai banii! Deci rapiditatea e cuvântul cheie. Ai graficul de rambursare, poți alege din mai multe firme, unele cu o perioadă mai mare, altele mai mică.

De ce este un credit nebancar mai avantajos?

Pentru că nimeni nu știe de unde ai banii, nu ai nevoie de prea multe acte, și totul e rapid! Pe mine m-ar salva mult aplicația online, nu mai plec de acasă, nu mai stau de vorbă cu nimeni. Economisesc timp și chiar obțin ceea ce-mi doresc. Bineînțeles, ți se spune dinainte ce costuri implică aceste credite, ce dobânzi, câți bani dai înapoi în raport cu ce iei, etc. Totul e transparent. Iar ratele se stabilesc în funcție de sumă și de perioadă. Nu există costuri pentru transferul banilor, iar dacă s-a ivit o problemă și nu poți returna banii, se poate face o prelungire a perioadei de rambursare.

Nimeni nu este absurd, ei știu cum e. Totuși, sunt oameni, și fiecare a avut o problemă la un moment dat. Deci dacă îți trebuie o sumă mică urgent, creditul nebancar poate fi o opțiune. Depinde de tine să știi să îți gestionezi finanțele și, implicit, ratele!

4 Replies to “Am nevoie de bani! Să fac un credit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *