De ce ai nevoie pentru un masaj erotic reușit?

Domnilor, spuneți voi drept – nu v-ar tenta un masaj erotic făcut ca la carte? Fete frumoase, mișcări senzuale? Doamnelor, acum spuneți voi… nu-i așa că i-ați mânca de vii dacă ar apela la așa ceva? Chiar dacă știți că nu se întâmplă nimic aiurea acolo, doar ideea că altă femeie pune mâna pe EL e de nesuportat. Dar dacă vreți să condimentați un pic relația și să-i mutați gândul de la saloane de genul…  ați putea să învățați chiar voi să faceți acest gen de masaj. Nu aveți nevoie decât de multă îndrăzneală.

În primul rând, este foarte important să creați o atmosferă plăcută. Lumină semi-obscură, un parfum discret, căldură plăcută, ăștia sunt primii pași pentru un decor de relaxare. Un pat acoperit cu satin, materiale catifelate, care să-i mângâie pielea. Apoi…imaginația e cheia!

Un masaj topless cred că ar avea un efect mai pronunțat decât unul în care ea e îmbrăcată, dar nici un desuu provocator nu e de refuzat! Să nu uităm de ajutoare – frișcă, sirop, ciocolată… Sky is the limit! Eu cred că orice poate fi folosit în masajul erotic. De la o pană până la cătușe, totul cred că e permis. Important e ce urmărim să obținem. Ca și femeie, e mult mai ușor să cucerești sau să păstrezi un bărbat dacă ai imaginație și curaj. Cred că trebuie doar să te ”dezbraci” de inhibiții. Până la urmă, dacă îl dorești și e bărbatul tău, nu ai de ce să simți rușine sau altceva.

Dacă totuși nu poți sau nu ai nicio treabă cu faptul că altă fată îți atinge soțul / iubitul, atunci poate că masajul erotic la salon chiar e o soluție. Dar măcar alege servicii de masaj erotic de încredere, apreciate de multă lume, recomandate. Nu te entuziasma la primul salon, caută mai multe locuri și compară. Ca și burlac, e mai ușor. Ca și soț…depinde de soție! Și de ce vrei de la o relație și cât de mult contează pentru tine astfel de ”plăceri”.

Părerea mea e că dacă sunteți un cuplu, mai repede învățați să faceți masaj erotic reciproc. E mai sigur și mai frumos decât să apelați la diverse saloane.

4 Replies to “De ce ai nevoie pentru un masaj erotic reușit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *