Neața bună, oameni frumoși! Continui seria produselor primite la Galați Beauty Swap #2, pentru că au fost ceva și de data asta și mă vor ține ocupată o bucată bună de timp. De data asta vă povestesc despre un brand de lux care ne-a oferit produse și la primul eveniment, deci ne cunoaștem deja! Este vorba despre Elemis de la Adda Shop. Am scris aici despre produsele din prima tură, de data asta au fost diferite, deci revin cu păreri noi.

Cei de la Adda Shop ne-au oferit și de această dată produse foarte faine, numa bune de testat și mirosit. În punguța de la ei am găsit versiunea mini a unui gel de duș, mostre ale cremelor pro-collagen și o idee minunată și originală – un scratch card parfumat pus într-un pliculeț. Nu vă spun cum mirosea când l-am desfăcut. Mi-nu-nat!

Gelul de duș este cremos, de lux cu adevărat, și are o aromă deosebită. ”Infuzia unică și bogată a uleiului exotic Tahitian Monoi, un amestec tradițional de flori Tiare înmuiate în uleiul Coprah, a fost parfumat cu flori Frangipani pentru a lăsa pielea să se simtă fermecător de moale, suplă și parfumată delicat.”

Eu am avut varianta mini, de 50 ml. Pe site este disponibilă varianta maxi, de 200 ml, suficientă pentru mai mult timp. Acest gel de duș pot spune că mi-a plăcut și nu prea. Mirosul e super, într-adevăr, textura la fel, doar că….nu face spumă! Indiferent de cât am pus pe burete, nu vrea să facă spumă neam. Am mai avut geluri de duș-cremă până acum și n-am întâmpinat problema asta, așa că nu știu dacă să dau vina pe lucrul acesta. Pielea rămâne ok, nu parfumează pentru mult timp, dar, mă repet, nici nu mă aștept la asta de la vreun gel de duș, chiar dacă costă 200 lei.

Setul de mostre de creme Pro-Collagen cuprinde varianta de zi – Marine, pe care o am și-n versiunea de 30 ml și care e foarte ok, cea de noapte – Oxygenating, și cea de ochi – Eye Renewal. Încă nu le-am desfăcut, aștept să mai termin din ce am deja. Oricum, gama asta mi-a creat o impresie foarte bună până acum.

Voi ați folosit produse de la brandul de lux Elemis? Eu recunosc, nu intră-n categoria de produse uzuale, pe care le-aș cumpăra zi de zi, deși sunt unele pe care chiar mi le-aș dori. Acum, să vedem cât de mult și câte sacrificii aș fi dispusă să fac pentru ele 😀

29 Replies to “Noi produse, același brand de lux – Elemis

  1. La mine s-a nimerit un travel size de crema de corp si imi place la nebunie! Nici nu am aplicat-o pe corp, o folosesc pe post de crema de maini pentru ca vreau sa ma bucur de ea cat mai mult timp.
    Cat despre celelalte mostre, nici eu nu le-am incercat, inca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *