Neața bună, oameni frumoși! Am ajuns la mijlocul săptămânii, dar parcă pe măsură ce înaintăm, mă iau somnul și lenea mai ceva ca lunea! Să fie vremea de vină? Refuz să cred asta! Mai ales că noaptea am început să dorm cu pătura, am început să închid geamurile… deci septembrie e pe val! Nu cred că a mai venit toamna așa repede de mulți ani. Dat fiind faptul că se schimbă anotimpul, vă atrag atenția să fiți pe fază și la schimbările pentru rutina de îngrijire. Nu mai e aceeași temperatură, se schimbă nivelul de umiditate, vântul e mai puternic, deci o să trebuiască să ne despărțim de produsele prietene din vară și să trecem la cele potrivite toamnei. Printre ele se strecoară și un produs pentru gene și sprâncene, care rămâne pe poziții! Vă dau un singur indiciu – este de la Lambre și nu ne vom despărți prea curând.

Vorbim despre Magic Long Eyelash active serum, adică un produs conceput special pentru creșterea și regenerarea genelor și sprâncenelor. Ce, dacă e vară, nu mai avem nevoie de sprâncene conturate și frumoase? Eu n-am avut niciodată probleme cu gene scurte sau cu goluri în sprâncene, dar am auzit persoane care se plâng de asta. Totuși, chiar dacă necazuri nu am, niciodată nu strică un tratament de regenerare!

Pe site sunt specificate următoarele:

 • ”regenerează instant starea genelor
 • hidratează și hrănește genele
 • conferă fermitate și strălucire naturală
 • stimulează creșterea genelor
 • mărește, îndesește și intensifică culoarea
 • sporește elasticitatea și flexibilitatea genelor
 • micșorează căderea genelor
 • regenerează și consolidează
 • testat oftalmologic și dovedit clinic
 • rezultate incredibile obținute după utilizare
 • fără hormoni
 • fără parabeni”
Experiența mea de testare

Am mai folosit în trecut un produs similar de care am fost foarte mulțumită, așa că premisele pentru acest ser erau bune. Plus că produse Lambre am mai folosit (vezi aici și aici) și mi-au făcut o impresie bună. Magic Long Eyelash are 4 ml și vine ambalat în stilul produselor Lambre – luxuriant! Cutia aurie face impresie bună, iar aplicatorul e ca la tuș, o pensulă subțire. Aceasta se îmbibă în ser și se aplică la baza genelor sau pe sprâncene, seara, după curățarea tenului.

Rezultate maxime se văd după 6 luni, dar depinde foarte mult de persoană. Eu am observat că genele mele sunt ceva mai puternice, la demachiere nu mai cad excesiv. Doar rar am mai observat 1-2 căzute. Cât despre lungime, momentan mai aștept, mai insist, nu am observat o creștere spectaculoasă. Dar știu că în timp se va vedea și asta.

Am încredere în produsele Lambre și știu că sunt calitative. Tocmai de aceea vreau să încerc toată gama, mai ales că au și transport gratuit la comenzi peste 59 lei! Mai multe detalii găsiți pe site și pe pagina de Facebook. Voi ați încercat vreun produs Lambre până acum?

23 Replies to “Not another product by Lambre!

 1. Shame on me! Eu n-am incercat niciun produs Lambre pana acum, desi recunosc ca arata foarte bine (ceea ce conteaza mult pentru mine, ca uneori oricat de laudate ar fi unele produse eu nu le cumpar daca nu au ambalajul ok). Am piticii mei pe creier :D.
  Also, sa stii ca si pe mine m-a luat moleseala zilele astea, de cand s-a mai racit afara. Parca nu eram pregatita sa vina deja toamna…

 2. Nu stiam despre produsele Lambre, suna interesant acest ser pentru gene si sprâncene, mai ales pentru ca eu am nevoie la sprâncene deoarece am niste goluri. Multumim pentru recomandare ❤ O zi frumoasa

 3. Si eu am incercat mare parte dintre produsele lor si sunt tare incantata de ele!
  Ma simt de parca as folosi produse high-end, numai ca preturile sunt ca de drugstore, ceea ce e geniaaal! 😀

  1. efectele se vad mai repede de 6 luni, dar atunci poti considera ca e apogeul. oricum, eu sunt de parerea ca maximul nu-l vom atinge niciodata, pentru ca genele oricum cad, asta e ciclul normal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *