Ziua bună, oameni dragi! În ultima vreme nu am mai participat la temele săptămânale de manichiură și tare rău îmi pare! Îmi plăcea la nebunie să-mi fac diverse modele, dar lipsa timpului și-a cam spus cuvântul. Totuși, acum e altceva, am început să mă reglez și weekend-urile libere sunt ceva după care am tânjit de-a dreptul! Sâmbăta e clar dedicată curățeniei, iar duminica e de relaxare. De data asta am reuși să-mi fac unghiile duminică seara și au rezistat până azi fără să sară nici măcar un pic, ceea ce mă încântă peste măsură.

Mi-era dor de niște modele ștampilate, așa că am ales să fiu în ton cu vremea și să am pe unghii fulgi de zăpadă, cadouri, clopoței și ceva sclipicios. Am ales o bază albă, să se vadă detaliile foarte bine, apoi am început să mă joc cu matrița. Așa am testat și ojele pentru ștampilat de la Born Pretty Store, pe care le-am luat de ceva timp, dar nu le-am pus la treabă. Am luat atunci alb, negru, argintiu și auriu, dar și un latex pentru gradient.  Au ieșit niște modele foarte frumoase, mie îmi plac, au fost lăudate, deci se pare că sunt în ton.

Am aplicat și un top coat cu sclipici albastru, care se vede foarte frumos în lumină, dar în poze nu reușesc să-l surprind nicicum. E cumpărat anul trecut din Veranda Mall de la Taty și l-am mai folosit, dar la fel, nu se vede neam în poze. Cred că manichiura mea se potrivește perioadei, am primit de la Moș și-un pulover bleu foarte drăguț și simpluț pe care scrie snow și care îmi place tare mult, mi se pare că e de sezon.

Sper să reușesc să mă mai încadrez și eu în vreo temă săptămânală a fetelor din grup, o să fac tot posibilul. Voi ce părere aveți de manichiura mea? Vă place?

4 Replies to “NOTD – It’s beginning to look a lot like winter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *