M-am pus serios pe încercat toate chestiuţele pentru unghii, nu vreau să ratez nimic, aşa că la 2-3 zile îmi refac manichiura. Ca niciodată. De obicei dădeam unghiile cu o culoare şi aşa rămâneau vreo săptămână, chiar dacă se cam ducea oja respectivă. Acum nici n-aştept să sară de la vârfuri, iau măsuri dinainte. Şi ar fi şi păcat, dacă tot am o grămadă de oje pe care nu le-am mai folosit de mult, plus tot felul de accesorii pentru decor.
De data aceasta am ales paietele mov (mai bine zis, care par mov), primite tot de la Mihaela. Mai am şi biluţele verzi, şi termin probele 😀
Am folosit de data asta o ojă neagră, luată de la un magazin de pe lângă casă, o ojă Gabrini, care-mi place foarte mult (mai am şi alte 2 culori), este rezistentă, fluidă, se aplică uşor şi nu mi s-a întâmplat să se usuce sau mai ştiu eu ce. Comparativ cu alte oje mai „cântate” şi mai scumpe, asta chiar e bună rău. Şi parcă am dat cam 3 lei pe ea.

2 straturi, nimic complicat, apoi am băgat o unghie de la fiecare mână în paiete. Apoi am dat un puf din sprayul pentru uscare rapidă, că dacă-l avem, de ce să nu-l şi folosim?

 Paietele par mov, după cum se vede, dar pe unghii nu arată deloc mov. Ba dn contră, e o feerie de culori, depinde de cum bate lumina. Sper să ţină măcar o zi, sunt foarte sensibile, nu-s pentru stat acasă (dar deh, te pui cu nebuna? dacă vreau să văd, vreau să văd şi pace!)

 Aici e o poză cu blitz, să vă faceţi o idee, restul sunt la lumina naturală.

Sincer, îmi plac foarte mult aceste paietele, dau atât de bine pe negru, tare aş vrea să le prelungesc viaţa pe unghiuţele mele, dar din păcate mai trebuie spălată o farfurie, mai curăţat un cartof…Azi o să încerc să fac o pauză de la treabă, că mi-e drag rău cum arată.
Voi ce ziceţi? Nu-s superbe?

2 Replies to “NOTD – Black sparkle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *