Neața bună tuturor! Dacă ieri ne-am delectat cu fluturași și cu lacul de unghii Las Vegas, azi e rândul celorlalte produse din gama In the City de la Cupio. De fapt, pozele erau pregătite dinainte, dar timpul liber limitat m-a făcut să amân articolul pentru azi. Dar niciodată nu e prea târziu, nu-i așa?

Coletul de la Cupio a conținut 3 nuanțe din gama lacurilor de unghii In the City: Las Vegas, New York și Bora Bora, un ulei de cuticule cu căpșuni și top coat-ul Glossy. Dacă ieri v-am arătat doar două produse, azi am încă două lacuri plus un produs de îngrijire.

Uleiul de cuticule cu pipetă este unul din produsele pe care nu le-am mai încercat până acum. Mereu mi-am cam bătut joc de cuticulele mele și le-am tăiat, neglijând orice sfat primit despre îngrijirea lor. Dar acum am zis că trebuie să fac lucrurile corect, întrucât am ceva probleme estetice serioase. Și sângeroase, să zic așa. Zis și făcut! Acest ulei hrănește și hidratează cuticulele, astfel că nu mai e nevoie să le ”masacrez” în fiecare săptămână. Doar îmi fac manichiura și-l aplic, masând bine, să intre în piele. Mirosul de căpșuni e fain, iar sistemul de dozare cu pipetă mi se pare chiar foarte util, economisind astfel produsul. Cei 15 ml o să-mi ajungă timp îndelungat!

Lacul de unghii In the City Bora Bora este pur și simplu demențial! Culoarea lui verde-albastră este pur și simplu ideală pentru sezonul cald. Deja-mi imaginez o manichiură cu tematică marină. Dă foarte bine! In the City New York este un glitter mai mult, merge purtat și singur pe unghii, dar îl prefer peste un alt lac, pentru un efect mai wow. Îmi pare rău că în poze nu am reușit să-i surprind reflexiile colorate. Ambele se usucă repede, au o rezistență mare, eu am purtat manichiura 4 zile și abia a început să se ciobească la vârfuri, dar asta în urma unei curățenii generale și temeinice. Lacurile In the City sunt foarte pigmentate, iar după două straturi arată fabulos!

Sper că și vouă v-au plăcut aceste produse măcar pe jumătate cât mi-au plăcut mie! Sunt oje calitative, cu nuanțe foarte frumoase. Aș fi vrut să le curpind pe toate într-o singură manichiură, dar mi-am dat seama că nu prea se ”pupă” nuanțele, de aceea le-am și separat. Le-aș fi luat pe toate, așa de faine-s! Doar că m-am limitat la ce nu aveam deja prin colecția mea.

Lacurile In the City chiar merită încercate, sunt primele mele produse Cupio, dar nu și ultimele! Voi le-ați încercat deja? Ce părere aveți de ele?

40 Replies to “NOTD – In the City by Cupio

  1. Doamna la care merg eu la pedichiura mi-a recomandat acum ceva timp uleiul de cuticule si de atunci il folosesc in permanenta, este foarte util. Imi plac ojele de la Cupio, sunt foarte rezistente si au culori vibrante 🙂

  2. Niste produse de ingrijire a unghiilor as avea si eu nevoie, ca prea stau toata ziua cu mainile in apa si pe spalatorul de vase. Foarte binevenite informatiile din articol!

  3. Lacurile de unghii Cupio sunt de buna calitate si am folosit si eu candva un produs pentru cuticule si vreau sa zic ca este ceva de vis!

  4. as avea nevoie si eu de un ulei de cuticule, din pacate si eu imi cam bat joc de ele iar in ultimul timp mi s-auuscatin ultimul hal…vina mea esteprobabil mai ales ca nu folosesc nici macar crema de maini 🙁

  5. Sunt foarte frumoase, imi place mai ales cea albastra, este o culoare atat de placuta ochiului. In magazine nu am gasit nuanta asta de albastru, de cupio nu stiam pana acum. Intru si eu pe site-ul lor, desi imi e teama ca pana maine dimineata nu mai ies de pe el, imi e greu sa aleg doar 2-3 oje :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *