Pagini de zi si noapte Un blog ”cu de toate”

Pentru colaborări și alte informații

lenjerii de pat

2017 Reading Challenge

Gabytzarock has read 1 book toward her goal of 110 books.
hide

Comentarii recente

Arhive

IMG_20140719_144017

NOTD – Pretty in pink

Dacă am primit săptămâna trecută un colet de la Mihaela ce conţinea şi 3 sclipicioşenii pentru unghii, n-am stat prea mult la discuţii şi am început să le pun la treabă. În ultima vreme nu ştiu ce e cu mine, dar ma maimuţăresc mai mult ca niciodată când vine vorba de manichiură. Aşa că ţi neapărat să vă arăt ce mai îmi iese. De data asta începem cu ceva simpluţ, roz pastel, pentru că n-am vrut să ies prea tare în evidenţă.

„Vinovatele” sunt oja Pastel Pink de la Avon şi cutiuţa cu fulgi bleu.

Fulgişorii sunt foarte drăguţi, eu am băgat unghia în ei şi s-au prins imediat de ojă. Nu i-am dat cu lac pe deasupra sau cu alte minuni, i-am lăsat simpli.

După o perioadă (depinde de fiecare câtă treabă face sau cât de neastâmpărată e – cazul meu), încep să se desprindă. Mi se pare şi normal. Eu n-a avut stare, îmi făcusem şi baie la cap şi i-am zăpăcit din prima, îmi tot băgam degetele prin păr… Totuşi, au rezistat eroic. Pozele sunt făcute sâmbătă, iar astăzi, miercuri, a sărit un pic oja la vârfuri, iar fulgişorii mai sunt doar câţiva.
Sincer, îmi place ideea de a îmbrăca 2-3 unghii în ceva sclipicios sau de a le colora în alte nuanţe, e tineresc, e modern
PS: Mi-am luat şi o trusă de pietricele, abia aştept să vă arăt cum e!
XoXo

DSCN0014
IMG_20140719_140543

3 thoughts on “NOTD – Pretty in pink”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2017 Pagini de zi si noapte All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.