Dacă am primit săptămâna trecută un colet de la Mihaela ce conţinea şi 3 sclipicioşenii pentru unghii, n-am stat prea mult la discuţii şi am început să le pun la treabă. În ultima vreme nu ştiu ce e cu mine, dar ma maimuţăresc mai mult ca niciodată când vine vorba de manichiură. Aşa că ţi neapărat să vă arăt ce mai îmi iese. De data asta începem cu ceva simpluţ, roz pastel, pentru că n-am vrut să ies prea tare în evidenţă.

„Vinovatele” sunt oja Pastel Pink de la Avon şi cutiuţa cu fulgi bleu.

Fulgişorii sunt foarte drăguţi, eu am băgat unghia în ei şi s-au prins imediat de ojă. Nu i-am dat cu lac pe deasupra sau cu alte minuni, i-am lăsat simpli.

După o perioadă (depinde de fiecare câtă treabă face sau cât de neastâmpărată e – cazul meu), încep să se desprindă. Mi se pare şi normal. Eu n-a avut stare, îmi făcusem şi baie la cap şi i-am zăpăcit din prima, îmi tot băgam degetele prin păr… Totuşi, au rezistat eroic. Pozele sunt făcute sâmbătă, iar astăzi, miercuri, a sărit un pic oja la vârfuri, iar fulgişorii mai sunt doar câţiva.
Sincer, îmi place ideea de a îmbrăca 2-3 unghii în ceva sclipicios sau de a le colora în alte nuanţe, e tineresc, e modern
PS: Mi-am luat şi o trusă de pietricele, abia aştept să vă arăt cum e!
XoXo

3 Replies to “NOTD – Pretty in pink

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *