Ziua bună, oameni dragi! Acum vreo săptămână am primit pentru testare noua gamă Algaderm de la Gerocossen, cu alge marine. Bineînțeles că într-o săptămână nu vezi minuni, dar măcar pot să vă împărtășesc părerile mele spontane, la prima ”atingere”. Această gamă are în componență laptele demachiant, creme de zi, de ochi și de noapte. Ce mi-a plăcut foarte tare e faptul că aceste creme de zi sunt diferențiate pe categorii de vârstă: intens hidratantă pentru 25+, antirid pentru 35+ și antrid intensiv 55+. Eu am ales, așa cum era normal, crema de zi intens hidratantă. Cremele pentru ochi și noapte sunt într-o singură variantă.

Să le luăm pe rând, zic. Crema de ochi este ambalată foarte fain, e sub formă tubulară, dar cu pompiță. Cel mai ok recipient, dacă mă întrebați pe mine, eu îl ador! Iese exact atât cât e nevoie, nu curge, nu se împrăștie, nu e lichidă, deci un mare plus. Are 15 ml, îmi va ajunge o perioadă bună de timp. O folosesc atât dimineața, cât și seara, dar dat fiind că oricum am avut o perioadă grea, nu mă așteptam la minuni de la ea. Totuși, hidratează foarte bine zona ochilor. Conține alge marine, cofeină, coenzima Q10 și colagen.

Laptele demachiant de la Gerocossen este foarte, foarte mișto, cred că e printre puținele produse care nu-mi cauzează niciun fel de usturimi la nivelul ochilor la demachiere. Are 200 ml și este destul de fluid. Ceea ce am observat eu e că trebuie să folosesc mai mult produs pentru a demachia bine de tot, deci prea spornic nu este, în mod deosebit. Dar curăță, hidratează, și nu irită! Asta e foarte important.

Cremele din noua gamă Gerocossen, atât cea de zi, cât și cea de noapte, sunt în recipiente de sticlă, ceea ce le-a crescut în ochii mei și le-am încadrat într-o categorie superioară din acest motiv. Cea de noapte mi se pare mai onctuoasă, în timp ce crema de zi e puțin mai light. Crema de zi conține alge și acid hialuronic, în timp ce crema de noapte conține alge, colagen și unt de shea. Ambele au 50 ml și mă vor ține ceva timp. Hidratează și lasă pielea tare faină, moale și catifelată. Nici nu am avut probleme cu coșuri de când le folosesc, deci nu irită.

Produsele din noua gamă Algaderm sunt disponibile pe site-ul lor și tot acolo găsiți și casete cadou, numai bune pentru perioada ce urmează. Scăpați pentru femeile din jurul vostru cu câteva astfel de produse care le vor bucura. Unde mai pui că-s și accesibile. În plus, aveți 10% reducere la comandă dacă introduceți la finalul ei codul GabrielaBratu10% până pe 30 noiembrie. Deci, profitați de ocazie!

Voi ce părere aveți de cosmeticele Gerocossen? Ce experiențe ați avut cu ei?

4 Replies to “Noua gamă Gerocossen cu alge marine

  1. chiar ca e misto ca au produse pentru diverse grupe de varsta. Din ce vad eu, preturile sunt accesibile oricui la aceste seturi, deci cred ca sunt o varianta buna de Cadou de Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *