Așa cum v-am mai povestit, Calvin Klein e unul din brandurile mele preferate când vine vorba de parfumuri. Acum o lună a apărut ultima apă de toaletă de la ei, și anume Everyone. Nu puteam să o ratez, mai ales că am One și îl ador! Am profitat și de oferta celor de la Notino și am primit și un rucsac cadou. Yep, și asta a atârnat mult 😀

Pe lângă rucsac, au mai fost și un ruj Nobea, dat și o mostră a parfumului Black Opium de la Yves Saint Laurent, care e preferatul meu pentru sezonul rece. Tot în materie de parfumuri îmi face foarte tare cu ochiul Yves Saint Laurent Libre, care este un parfum floral, adică exact ce trebuie la început de primăvară!

Dar să vorbim despre Everyone

Cutia și aspectul sunt similare cu One. Diferă însă faptul că Everyone este un parfum vegan, făcut din ingrediente de origine naturală, cu alcool derivat în mod natural. În plus, sticla este făcută din materiale reciclate, la fel și cutia sa. Ce îl distinge față de One e și banda elastică ce amintește de lenjeria intima de la CK. Îmi place mult și motto-ul acestui parfum – I love everyone of me.

Everyone face parte din grupa parfumurilor aromatice, citrice. Este o apă de toaletă fresh, unisex, care iese în evidență.

Note vârfUlei de portocale
Note inimăceai albastru, tonuri acvatice
Note bazălemn de cedru, chihlimbar
Persistența nu este din cele mai mari, e adevărat, dat fiind faptul că e o apă de toaletă. Dar sincer, nici nu mi-aș fi putut dori mai mult de atât. Nu lasă dâra aceea deranjantă de parfum în urmă, dar se simte. Am primit complimente chiar și din partea băieților!
Cât despre rucsăcel, chiar e reușit! Are un singur compartiment, are pe față emblema Everyone, iar baza bretelelor, precum și agățătoarea, sunt confecționate din același elastic de pe sticlă, ce aduce aminte de lenjerie. Mmmm, a ieșit chiar fain tare!
Everyone este un parfum minunat, perfect pentru sezonul cald. În sezon rece, e adevărat, e posibil să se piardă în mulțime. Dar faptul că e un parfum, cu ingrediente cuarte, vegan, fără alte minuni în el… înclină balanța în favoarea sa. Ah da… și mirosul!!! Voi apreciați produsele CK?

24 Replies to “Noutăți de la Calvin Klein – Everyone

  1. Si ce mai uraste subsemnata sa vada banda accea de lenjerie intima la tipi, ceva de groaza. Nu bine n-am terminat de filmat un clip cu chestii care ar trebui sa moara ca si am material pentru continuare.

  2. Pare un parfum wow! Poate mi-l iau si eu pentru ca tot urmaream sa imi iau un parfum nou si nu aveam multe idei. Mersi pentru recomandare!! Sa te bucuri de parfumel si de ghiozdan. Au super oferte pe Notino.

  3. Am avut mai de mult un produs de la CK care îmi plăcea enorm de mult.
    Recent am descoperit o copie a lui, vegană și cruelty-free și sunt tare încântată că îl pot avea din nou.

  4. Nu prea am interactionat cu produse CK. Nu stiu de ce, dar nu am niciun parfum CK. Trebuie sa vad daca gasesc ceva bun si pentru mine. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *