Pentru că sectorul literar din România se mișcă (ușor, dar sigur), cred că toți ar trebui să fim la curent cu noutățile diverselor edituri și să participăm activ la concursuri, să profităm de promoții și să citim cât mai mult! Eu am să vă aduc în prim plan două lucruri faine de la Editura Univers, de care ar fi păcat să nu beneficiem!

1. E-book gratuit

În perioada 29 iunie-6 iulie, Editura Univers împreună cu platforma Streamland oferă gratuit ediția electronică a cărții ”Călătoria unei femei care nu se mai temea de îmbătrânire”, primul roman semnat de Andreï Makine cu pseudonimul Gabriel Osmonde. Pentru a o descărca, trebuie doar să-ți faci cont pe platformă și imediat o citești de pe orice device. Singurul lucrul de care trebuie să ții cont este că după crearea contului, apeși butonul BUY, introduci codul univers1969 și ai acces la descărcare. Ea rămâne salvată la secțiunea ”Cărțile mele”, deci nu o vei pierde. Mai ai la dispoziție două zile pentru a profita de ofertă, eu zic să te grăbești!

CALATORIA UNEI FEMEI2. Concurs de manuscrise

Dacă ai talent, scrii, dar nimeni nu te-a susținut până acum, Editura Univers vrea să o facă! Până pe data de 15 septembrie trimite manuscrisul tău în formă electronică (cu diacritice, treaba asta începe să-și ocupe locul binemeritat în societate) pe adresa concurs@edituraunivers.ro. Pot participa romane, proză scurtă, literatură pentru copii, dar și cărțile de colorat pentru adulți, care încep să ia o amploare din ce în ce mai mare. Oricine este binevenit să încerce, indiferent de vârstă și CV. Pe 15 octombrie se vor anunța cărțile câștigătoare. Timp e, inspirația să curgă!

concurs manuscriseÎmi pare bine să văd că mai sunt oameni care se ocupă de bunăstarea literaturii române. Și îmi pare și mai bine când văd oameni care citesc, care apreciază cărțile și le văd la adevărata lor valoare, tratându-le cu respectul cuvenit. Lectura este sfântă, hai să încurajăm pe toată lumea să citească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *