Ziua bună tuturor! Miroase a concediu, care vine încet, dar sigur. La mulți ani tuturor sărbătoriților, cei care poartă numele de Maria, Marian, Marina, Marinică și derivate. să vă fie viața frumoasă și ușoară! Nu o să intru în polemica dacă se zice azi la mulți ani sau nu, cred că asta e alegerea fiecăruia. Sincer, visez prea mult la zilele libere pentru a mă lăsa acaparată de altceva. Zilele trec, indiferent că mai repede sau mai încet. În general cu multe cărți. Sau multe pagini, mai bine zis. Anul acesta chiar am găsit multe cărți bune, am încercat și alte genuri și am fost suprinsă să văd că unele chiar îmi plac. Prietenii de la Meteor Press mi-au trimis acum ceva timp ultimele noutăți, așa că vreau să vă zic și vouă mai multe despre ele.

– Alfabetul povestirilor cu tâlc

Este o carte pentru copii tare faină, cu povestiri scurte. Toate au un mesaj pozitiv, îi învață pe cei mici ce înseamnă bunătatea, empatia și curajul. De asemenea, predă alfabetul îmtr-o manieră mai ușoară și mai plăcută.

Lumea scindată

Lumea suferă. Nouă ni se pare că progresăm, dar viitorul este cel al scindării, al ruperii de ceilalți. Ne caracterizează individualismul din ce în ce mai mult. Din păcate, acest lucru este mai degrabă un regres, iar lumea o ia cu siguranță într-o direcție greșită. Iar peste ani va fi foarte greu să mai reparăm ceva.

– Transa

Mirela Doina vine cu o frumoasă carte de poezii. Nu am mai citit ceva din genul liric de foarte mult timp, însă pasionații vor fi cu siguranță încântați. Mi=a plăcut foarte mult că am avut și un autograf pe prima pagină, asta mă îndeamnă să prețuiesc și mai tare cărțile primite.

Cele trei noutăți sunt disponibile pe site-ul Meteor Press, dar și în librării. Cărțile lor satisfac o gamă variată de preferințe, atât ale celor mari, cât și ale celor mici. Mă bucur să văd așa o gamă mare de genuri literare! Fie că vorbim de ficțiune sau non-ficțiune, cărțile lor sunt ce trebuie. Vouă ce apariție nouă vă face cu ochiul? Ce alte genuri ați mai vrea să vedeți în portofoliul lor?

3 Replies to “Noutăți de vară de la Meteor Press

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *