Ziua bună, oameni dragi! Iată că ne apropiem și de weekend, azi e deja miercuri, deci putem spune că am ajuns la jumătatea săptămânii, deci parcă începe să mi se schimbe și mie starea de spirit. Mai ales că ieri am primit un colet de la HNICosmetice.ro, care m-a încântat peste măsură. Mereu sunt entuziasmată de produse noi, abia aștept să le văd, să le simt, să le miros și bineînțeles, să le testez. Am avut la dispoziție un site întreg cu diverse produse din care să-mi aleg, dar de data asta am optat pentru un șampon și fiole anticădere pentru păr, dar și pentru un rimel nou. Nu că n-aș fi mai avut… dar întotdeauna e binevenit ceva mai…altfel.

De la Fanola mi-am ales șamponul și fiolele din gama Energy, special concepute pentru căderea părului. Nu prea m-am mai confruntat cu problema asta de când m-am tuns, părul scurt face minuni, dar în momentul de față când a crescut destul de multicel, încep să adun multe fire din casă și nici nu prea vreau să-i fac concurență lui Aki. Prefer să fie el blănosul casei. Dar voi lua pe rând cele două produse pe care încă nu le-am folosit, dar sunt puse-n baie deja.

Șamponul Fanola Energy are 350 ml, ceea ce înseamnă mult (trust me, la părul meu, și 200 înseamnă mult în momentul de față). Are un sistem de deschidere prin apăsare, de aceea m-am bucurat când am văzut că a venit izolat cu scotch în colet, ca să nu curgă. E destul de lichid, e un alb transparent și miroase foarte frumos. Acest produs de la HNICosmetice.ro este conceput împotriva căderii părului, pentru această problemă, dar și ca metodă de prevenție. Are extract de plante stimulante, proteine vegetale și ulei de ricin, și este ideal pentru părul fin, slab, sensibil și stresat. Prin folosirea sa se stopează această problemă încă de la început, iar creșterea părului este stimulată. Se recomandă folosirea întregii game pentru rezultate optime.

Fiolele Fanola Energy sunt în număr de 12 și se folosesc destul de ușor – pur și simplu se rupe fiola, iar conținutul se varsă pe scalp și se masează foarte bine. Conține extract de rozmarin, plante stimulante și urzică. Soluția conținută purifică, reechilibrează și intensifică activitatea scalpului. Stimulează creșterea părului și tocmai din cauza acțiunii puternice, poate provoca înroșiri ale pielii.

Mascara Must Have de la Miyo a fost produsul de care sunt cel mai puțin încântată până acum. N-m rezistat tentației de a o desface și de a vedea exact ce efect are. Periuța e cel puțin interesantă, e destul de flexibilă și chiar mă miram la început cum voi reuși să aplic cu ea rimelul. Asta am făcut-o. Dar efectul nu e chiar ce mă așteptam.

Mascara Must Have promite un negru intens, fără smocuri, fără gene lipite, definire perfectă, ce să mai… visul cel mai frumos. De fapt, o să vă las pe voi să vedeți exact ce și cum și să trageți concluziile. Eu zic că e o mascara de zi, de purtat într-un singur strat. Voi?

Oricum, la HNICosmetice.ro găsiți foarte multe produse din categoria Mascara, așa că aveți de unde alege! Și nu numai atât, ci cam tot ce aveți nevoie – produse de make-up, styling, pentru păr, dar și aparatură și ustensile. Voi ați încercat vreodată produse de la HNI Cosmetice? Cum vi s-au părut?

28 Replies to “Noutăți în teste de la HNICosmetice.ro

  1. rimeluri nu am incercat de la ei, dar sampon eu am testat Fanola Rebalance pentru par gras, acum mai bine de 2 ani, si de atunci mi l-am cumparat mereu pentru ca imi place cum curata parul si ca da volum.

  2. Eu îmi cumpăr anual produse de la HNIcosmetice. De obicei de black friday, că au oferte pe bune (spre deosebire de multe alte site-uri, unde reducerile sunt infime). Am pierdut șirul produselor cumpărate de la ei, dar știu sigur că 3 dintre cele pe care le folosesc în prezent de pe site-ul acesta le-am luat ^_^. Am o mască reparatoare Fanola, un scrub pentru păr și un șampon de un litru Oro Therapy Diamante. Also… îmi fac cu ochiul toate chestiile cumpărate de tine și cred că o să le am în vedere la următoarea comandă. Mă corupi :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *