Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă prezint câteva noutăți de la Recipiente cosmetice. Și nu, nu e vorba de recipiente. Pentru că, pentru cei ce nu știau deja, ei comercializează și altfel de produse. Vorbim despre odorizante și despre uleiuri esențiale. Astfel, la evenimentul de la Iași, am primit câteva produse. Cu unele din ele făcusem deja cunoștință, altele au fost o premieră. Cel mai important produs este, însă, uleiul de parfum Sultan Attar, noutate absolută, încă nelansată. Dar căreia îi presimt un succes imens!

Ce am primit în pachet?

Un ulei de cocos, pe care nu l-am folosit, dar cu care probabil o să încerc să fac ceva măști sau să îl folosesc pe hidratare în zone complicate. Un odorizant auto Red Opium, un odorizant de cameră Amber&Musk și o fiolă cu noul ulei Sultan Attar. Hai să vă zic mai multe despre ele!

Odorizantul de cameră Amber&musk este sub formă de recipient cu lichid și bețișoare de ratan. Chiar dacă face parte din categoria de parfumuri calde, nu este suficient de puternic pentru a deranja în sezonul cald. Ba din contră, parfumul său se răspândește discret, nefiind foarte insistent.

Familia olfactivă: aromatică, florală

Note de vârf: bergamotă, cardamom, cimbru alb

Note de inimă: lavandă, Artemesia, geranium, scorțișoară

Note de bază: vanilie, amber wood, mosc alb, lemn de Santal

Odorizantul auto Red Opium și-a găsit deja loc în mașină și mi se pare cel mai reușit produs de acest gen pe care l-am folosit! De obicei, odorizantele auto nu miros. Sau dacă miros, o fac doar atunci când picuri lichid pe carton sau ceva de genul. Însă acesta miroase și persistă foarte bine. Iar parfumul lui e tare fain, floral, zici că e parfum de damă.

Familia olfactivă: florală

Note de vârf: bergamotă, lăcrămioară, note acvatice, note verzi

Note de inimă: trandafir de Damasc, ciclamen, iasomie

Note de bază: mosc, migdale amare, vanilie, lemn de santal

Uleiul de parfum Sultan Attar – persistență cu doar o picătură!

Acest ulei a venit în recipient de 1 ml, dar mi se pare suficient, întrucât folosești foarte puțin din el. Doar am scos capacul cu spatula și am aplicat pe gât și a fost suficient.

Inițial mi-am spus că fiind un ulei de parfum, sigur va fi prea dulce, prea oriental, prea mult. Însă m-am înșelat enorm! Sultan Attar este departe de a fi dulce, este mai mult fresh și cred că îl pot numi corect, unisex. Are o aromă divină, nu este prea greu, se așează extrem de frumos pe piele și chiar persistă ore în șir, în condițiile unei veri caniculare. D-apoi la toamnă, când se mai răcorește, vă dați seama ce fain va fi? Abia aștept!

Produsele de la Recipiente cosmetice nu îmi erau necunoscute, însă uleiul de parfum a fost cel mai fain dintre toate! Abia aștept să apară și în variantă mai mare, ca să mă bucur mai mult de el! Voi ați folosit până acum uleiuri de parfum? Cum vi s-au părut?

8 Replies to “Noutăți de la Recipiente cosmetice și un ulei de parfum

  1. Așa de tare îmi plac uleiurile aromatice și toate produsele din gama de aromaterapie, încât orice noutate este o bucurie pentru mine. Mi-ar plăcea să am această noutate! Mulțumesc!

  2. Cu siguranță mi-ar plăcea mult aceste produse, iar uleiul de parfum pare minunat, exact pe gustul meu. Nu am încercat ulei de parfum, dar clar îmi doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *