Ziua bună, oameni faini! Săptămâna începe promițător, dar și obositor (cred eu). Munca e destul de grea, ținând cont că este programul Rabla și puteți face achiziții faine cu ceva vouchere de la stat. Dar asta implică multă atenție din partea noastră și ceva efort. Dar, știți cum e, toate trec. Și să nu uit, de lunea viitoare am concediu o săptămână, așa că loose it 😀 Acum ceva zile mă gândeam că nu mi-ar strica o nouă culoare la păr. Pentru că ultima vopsea Schwarzkopf nu mi-a prins absolut deloc, m-am uitat și la altceva. Mai precis, navigând, am ajuns iar pe site-ul Pink Panda. Și inevitabil am dat de gama foarte variată de produse Makeup Revolution pe care o au. Și da, vopselele de păr temporare de la I heart Revolution și Revolution Haircare. Doamne, dacă vreți culori, adică CULORI!!!! nu le ratați sub nicio formă!

Ce am comandat?

3 vopsele Haircare Revolution, denumite de fapt tonere. Sunt în variante pentru blonde sau brunete, așa că oricine le poate încerca. Durează 2-15 spălări, ceea ce e foarte ok. Am ales nuanțele Aqua Waves, Deep Ocean și Lavander Fields. Trebuia și ceva roz, dar nuanța am luat-o din categoria Rainbow Shot de la I heart Revolution. Am mai încercat acest șampon nuanțator, face super treabă.

Și la tonere e foarte simplu, trebuiesc aplicate pe păr uscat și ținute 30 de minute. Prind excelent! Iar părul e super după folosire, nu vezi nici urmă de deteriorare!

Ce am primit în plus?

Pentru că am depășit la comandă 120 sau 140 lei, am putut să îmi aleg Mistery Bag-ul de primăvară. În momentul de față a apărut Summer Bag, deci cu produse de vară. Dar și punga de primăvară a fost super.

Am primit cadou 4 produse, ceea ce clar e o valoare deloc neglijabilă. În plus, produsele sunt de calitate, ceea ce înseamnă că Pink Panda chiar își apreciază clienții. Vorbim mai exact despre un iluminator Revolution, un ruju Mayani, o paletă Lovely și o mască de picioare 7th Heaven. Ce părere am despre produsele primite? Suuuuuper! Vă las și câteva swatchuri aici, ca să vedeți cum arată!

Nu-s eu cel mai mare fan iluminatoare, dar ăsta arată de vis!

Paleta de la Lovely arată chiar fain și are nuanțe drăguțe!

Rujul Mayani e splendid, e un ruj care se adaptează buzelor și își schimbă culoarea!

Cât a valorat cadoul? Păi paleta e 30 lei, rujul 50, masca de picioare 8 lei, iar iluminatorul 25. Deci cadoul a avut valoarea de 113 lei. Ceea ce nu e rău deloc! Cei de la Notino mai au oferte așa faine uneori la Revolution. Dar mai rar. La PInk Panda chiar găsiți mai mereu treaba cu Mistery Bag. În plus, au tot felul de chestii pe care nu le găsiți în altă parte.

Ce apreciez iar foarte tare la ei este că ei comercializează produse netestate pe animale. Ceea ce e tare fain. Am ceva îndoieli legate de Lovely, dar ținând cont că știu că Pink Panda nu acceptă branduri care testează pe animale… totuși! Una peste alta, zic că am făcut o afacere bună, pentru aceeași bănuți am primit câteva culori pe care nu le-aș fi găsit la noi în comerț sau ar fi fost la prețuri mult mai mari. În plus, am mai primit încă 4 produse foarte utile. Iar, lucru foarte important, se poate plăti cu PayPal!!! Voi ați făcut vreodată comenzi la ei?

17 Replies to “Noutăți vegane de la Pink Panda

  1. Daca ai zis de cadouri faine trebuie sa intru pe site sa vad ce au! Am constatat ca e bine sa ai mereu in casa ceva ce poate fi dat cadou, dar nu vad niciun link la tine in articol….

  2. Wow cât de fain ,nu am comandat niciodată de la ei,dar chiar acuma intru și eu să mă uit și cu siguranță plasez și o comandă .Rujul imi place la nebunie ,chiar o să-l cumpăr și eu .Să te bucuri de ele draga mea și să le folosești cu plăcere ! Mulțumesc pentru informare !

  3. Ce fain arata produsele! Iar rujul ala e demential! Si eu vreau sa dau o comanda la ei ca sa vad ce-mi pica in Mistery Bag si ma bucur ca se poate plati cu Paypal.

  4. Un cadou de 100 lei e intodeauna binevenit, hihi 🍥🍥🍥. Eu sunt cea mai mare fana iluminator, fac o diferență uriașă atunci când le aplici❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *