Ziua bună, oameni faini! Aseară am fost la Street Food Festival la Galați, dar o să vă povestesc mai multe de luni încolo. Nu de alta, dar acum sunt pe drum spre Durău, în județul Neamț. Meritam o minivacanță de măcar 3 zile, așa că nu am mai ratat ocazia! Totuși, articolul de azi e tot despre mâncare, tot despre fast food, dar despre noutățile de la KFC. Știu, poate o să fie persoane care o să spună că fast food-ul nu e ok, că nu e normal să promovăm așa ceva. Ok, nu e sănătos. Dar arătați-mi mie persoana aia care mănâncă o viață doar chestii sănătoase. Da, vrem să arătăm bine, vrem să fim slabe, fără celulită și coșuri (favorizate de mâncarea de tip fast food), dar o viață numai cu salată nu mai e viață! KFC Summer Edition înseamnă trișat din când în când. Atâta tot.

Cei de la KFC România și BuzzStore ne-au dat ocazia de a testa cele 3 noutăți din meniul lor – Holiday Burger, Summer Twister și Crispy Box. Pe lângă ele, nu uitați de bucket-ul în versiunea de vară – Summer Bucket – ce conține patru bucăţi de Crispy Strips, patru bucăţi de Hot Wings, două bucăţi de pui Kentucky şi două porţii medii de cartofi prăjiţi, dar nici de îngheţata Kream Ball, cu trei topping-uri irezistibile: caramel, ciocolată sau cireşe, alături de bucăţele crocante de biscuiţi.

Părerile mele despre produsele Summer edition

Summer Twister – conține două bucăți de Crispy Strips, brânză feta, baby spanac, legume proaspete și sos Garlic Lemon. Nu știu de ce, până acum m-am cam ferit de el. Adică de versiunile clasice. De data asta însă am regretat că nu am încercat mai devreme. Deși e un fel de mini shaorma, nu e foarte sățios, dar e gustos! Bucățile sunt picante, așa că dacă nu agreați… nu vă complicați! Eu la capitolul ăsta stau bine, am stomacul de fier. Foarte, foarte gustos și răcoros pe deasupra. De ciuguleală, e chiar ok!

Crispy Box – conține trei bucăți Crispy Strips, o porție medie de cartofi prăjiți și un sos Sweet & Sour. Sos… am fost întrebată ce doresc, deci nu înțeleg dacă e cu sos la alegere sau neapărat sweet&sour. E cea mai simplă cutiuță, perfectă pentru cine nu agreează aripioarele. Picantă, bună, nu am nimic de reproșat.

Holiday Burger – my favourite! Este singura variantă ce poate fi picantă sau nepicantă, conține două pulpe de pui, brânză Cheddar, salată, castraveți murați, ardei copți și sos Sweet & Sour. E o bunătate! Mi s-a părut cea mai reușită versiune a produsele din Summer Edition și unul din cei mai faini burgeri mâncați de mine vreodată. Este foarte sățios și chiar merită din plin!

Ce nu mi-a plăcut

În momentul în care am ajuns cu voucherele la casă, angajații se uitau la mine de parcă eram extraterestru. No offence, dar cred că ar trebui să existe o instruire mai bună la nivel de campanii. Până și managerul a sunat undeva să afle cum procedează cu produsele și cu voucherele. Serios, dacă nici superiorul nu știe… e grav! Părerea mea că ar fi mai ok dacă s-ar comunica mai mult și s-ar pune la curent toată lumea, să nu se mai uite ciudat la tine.

Altă nemulțumire pe care o am, de fapt nu e nemulțumire, e mai mult avertizare – dacă vă știți cu stomacul mai sensibil, nu vă complicați cu variante picante. Vorbesc cât se poate de serios. Dar arsuri grave și chiar și eu plâng a doua zi, la baie, și îmi blestem zilele că am mâncat iar de la KFC. Mai bine să fiți avertizați. Vă ia gura foc, stomacul și fundul, ca s-o zic pe de-a dreptul!

În rest, toate bune, și vorbind serios, produsele din gama Summer Edition chiar sunt reușite! Am promis că voi reveni și pentru înghețată. Voi cât de des trișați și mâncați fast food? Produsele KFC vă plac?

2 Replies to “Încearcă și tu noutățile KFC Summer Edition!

  1. M-ai nimerit cu KFC-ul. La Mc nu prea poftesc, dar cand trec pe langa KFC si imi aduc aminte de sosul de usturoi si de gustul acelui piept de pui picant, e imposibil sa nu ma opresc sa imi iau ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *