La câtă alergătură am fost iar supusă azi, era să nu mai apuc să fac articolul ăsta! Dar, ca de obicei, right on time! Și o să încep să mă plâng acum că nu îmi place cum mă prezint, știu, Claudia e pe fază, dar îmi pare bine că am reușit, totuși. Dreamcatcher nu e chiar tema mea preferată, ținând cont că eu n-am plăcuțe cu acest model, nici stickere. Shame on me, din nou! Am nevoie de teme în avans cu minim 2 luni, să dau eu o comandă serioasă pe BPS sau pe alt site care să mă scoată din încurcătură. Dar deh… o să mă mobilizez eu. Acum chiar am fost nepregătită pe de-a dreptul! Eu și autoritățile atunci când ninge…

novemberDar, să nu divagăm. Îmi plac dreamcatcherele și-mi place semnificația lor, aceea de apărătoare contra viselor urâte. Pentru cei ce nu știu, sunt ca niște talismane. Mă bate gândul de ceva timp să-mi iau și eu unul. Pe unghii, creația mea nu e una din cele mai fericite. Am preferat să pictez doar mijlociul cu ceva care seamănă cu un dreamcatcher, dar nu prea e, și am apelat și la niște stickere cu pene și la un glitter. Mi-a plăcut mult oja folosită, una de la Aura, luată de la Dm cu doar 3 lei. Dar nuanța e frumoasă foc!

dreamcatcherdreamcatcher-1 img_20161105_155032 img_20161105_155045Știu, not so good. Dar exersez! Și dacă prind vreo plăcuță, acum chiar m-am supărat și mi-o iau! Nu uitați să treceți pe toate fetele, pentru adevărate manichiuri superbe!

Fete cu manichiuri Dreamcatcher

 

 

Ele chiar au făcut ceva care merită văzut! Totuși, vă promit să mai exresez tehnica pictatului. Încă-mi tremură mâna groaznic! Weekend fain să aveți în continuare și vreme bună mâine!

22 Replies to “November’s Nails Challenge – Dreamcatcher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *