Știți că era melodia aceea pentru copii cu Nu mi-e frică de bau-bau? Ei bine, am constatat că se aplică cu succes și la unii adulți și frica de întuneric poate fi o problemă serioasă. Dacă sunt și sechele din copilărie, e un pic mai rău. Ce poți face în acest caz? Ei bine, trebuie să ai parte de multă lumină! Indiferent că vorbim de perioada zilei (când oricum e soare sau cel puțin, se vede ceva) sau de noapte, becurile trebuie să-și facă treaba.

Ca să fie mai ușor, persoanele care au frică de întuneric sau pur și simplu au o casă dispusă pe mai multe nivele, au nevoie de o lumină care să se aprindă dintr-o parte și să se stingă din alta. Tocmai de aceea, este esențial să căutăm întrerupătoare de tip cap scară. Sunt atât de multe variante! Vă recomand să vă gândiți serios la întrerupătoare duble, modulare, care să cuprindă mai multe module. Puteți să vă orientați spre întrerupătoare cap cruce, care aprind sau sting lumina din 3 locuri diferite, deci sunt mai avantajoase decât cele tip cap scară, având practic o funcție în plus.

Nu trebuie să îți fie frică de bau-bau ca să alegi întrerupătoare vimar și să faci treaba mai simplă. Alege un întrerupător dublu de la emenatwork pentru a fi sigur că îmbini tehnologia cu designul. Întrerupătoarele modulare se potrivesc perfect în doze, au o montare compactă și un design modern, fiind disponibile în mai multe culori, ceea ce înseamnă că se vor potrivi perfect în casa ta. Totuși, studiază bine problema și documentează-te, cere sfatul unui specialist, pentru a fi sigur că alegi ceea ce trebuie.

În cazul în care îți dorești reglarea luminii, așa cum am văzut în mai multe locuri, poți opta pentru un variator. Efectul este deosebit, eu mă gândesc serios la așa ceva, să pot seta intensitatea luminii în orice moment. Dacă mai optez și pentru becuri inteligente și un sistem smart, de reglare prin aplicație, e posibil să-mi salvez și casa de la evenimente neprevăzute, dar să și economisesc energie electrică.

Ai foarte multe opțiuni în ceea ce privește prizele și întrerupătoarele, sistemele moderne modulare permit fixarea acestor module pentru a ne face viața mai ușoară, fără a strica aspectul, bazându-se pe funcționalitate. Contează enorm cum știm noi să profităm de avantajele acestea!

Cui i-e frică de bau bau? Nouă nu! Pentru că avem lumină în toată casa și știm s-o aprindem inteligent!

2 Replies to “Nu mi-e frică de bau-bau!

  1. La mine frica asta de bau-bau nu are legatura neaparat cu intunericul. Mi-e la fel de frica si cu lumina aprinsa, Dar intrerupatoarele cap-scara mie mi se par ingenioase oricum. Am si eu la scara interioara asa ceva. Iti dai seama cum ar fi fost sa nu existe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *