… și de data asta mi-a plăcut și mai vreau! Nu știu cum sunteți voi, de fapt, sunt convinsă că nu faceți ca mine și purtați o mulțime de accesorii, fie că sunt ele brățări, inele, ceasuri, cercei sau coliere. Eu, dintr-o lene neînțeleasă, pur și simplu uit mereu să mi le pun. La capitolul cercei stau foarte prost, dacă nu am tortițe clar nu port, cei cu șurub nu îmi plac în mod deosebit, cel puțin nu pot dormi cu ei. Aveam un lănțișor pe care-l țineam în permanență la gât, dar în câine binevoitor m-a lăsat fără el (nu, de data asta nu e Aki), cât despre ceasuri și brățări…dacă-mi ies ele în cale e bine. Dimineața mi-e prea lene să mai caut câte ceva. Dar de acum, promit solemn, o să port brățară. Cel puțin pe cea de la Onixbox!

Am vru o brățară simplă, fără brizbrizuri, știți că nu-s adepta lor, așa că am știut din start ce să aleg. Mda, modelul m-a pus un pic în dificultate, dar după ce am cerut o părere avizată, m-am decis și am așteptat cu nerăbdare. Cel mai mult îmi place ca atunci când primesc un colet, ambalajul să mă cheme. Și aici s-a întâmplat! Cutia neagră, inscripționată cu numele brandului, săculețul din catifea…detaliile de genul mă încântă. Înseamnă că se pune preț pe orice detaliu și asta mă impresionează plăcut.

Mi-am ales modelul Fleur de Lys, care reprezintă un simbol al regalității și seamănă cu forma crinului. Este un simbol cunoscut și recunosc, m-am gândit să aleg și un model cu cap de mort, dar parcă asta e mai deosebită. Recent am văzut pe site că au apărut și modele noi și mă cam bate gândul pentru un set la asorte…

Dar să revin la brățara mea. Este confecționată din onix negru de 6mm, iar partea cu simbolul e din cupru de culoare neagră cu diamante CZ. Există și varianta de cupru auriu sau argintiu, dar mie mi s-a părut că negrul se potrivește mai bine stilului meu. Brățara e elastică, se pune pe mână, și este pe mărimi. Eu mi-am ales S, pentru că am mâna foarte subțire și nu am dat greș. O port la orice, indiferent că este ținută elegantă sau ceva mai casual, mi se pare că se potrivește oricărui stil. Sunt mulțumită de ea și cred că am făcut cea mai bună alegere. Îmi place că e finuță, delicată, și este o brățară unisex, deci se pretează și la băieți. Dă bine pentru un cadou de cuplu, nu? Mă gândesc serios la asta!

Brățara de la Onixbox va sta la loc de cinste și sigur nu o voi mai ocoli de acum încolo! Chiar dacă nu purtam brățări, lucrurile se mai și schimbă! Voi sunteți la fel de puturoși ca mine și delăsători? Sau aveți accesorii preferate, fără de care nu ieșiți din casă?

26 Replies to “Nu port brățară de obicei, dar am făcut o excepție…

  1. Super faina! Imi place! Sincer, nici eu nu stau dimineata cand plec de acasa sa caut cercei, bratari…daca sunt la locul unde ar trebui, le iau, daca nu…este si maine o zi! 😀

  2. e genul de bratara pe care as purta-o si eu. Nu e prea voluminoasa, e chiar un model mai masculin, fix cum imi place mie. Eu nu prea le am cu bratarile colorate sau cu multe zdranganele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *