Neața bună, oameni dragi! Azi e o zi veritabilă de toamnă, cu cer înnorat și mult vânt. E treaba cu codurile alea colorate, cică ar fi unul și pe la noi, dar… Nu cred prea mult în ele. În schimb, cred în toamnă, în puterea ei de a te păcăli și în dispoziția ei schimbătoare. Tocmai de aceea, cele mai multe viroze se contactează toamna și primăvara. Eu, cu mâna pe inimă vă zic, am avut noroc. E adevărat, cred că statul afară îmi face bine și îmi crește imunitatea, la fel și siropul cu cătină pe care l-am folosit. Ah, da. Și mierea! Indiferent că a fost vorba de câte o linguriță luată pe furiș sau de vreun ceai îndulcit. Înainte obișnuiam să consum și polen crud, dar știu că nu toți agreează gustul. Știați că există un mod de a beneficia de toate avantajele pe care le oferă?

Vorbim astăzi despre Royale Cocktail, un supliment alimentar de nădejde, o combinație de miere cu alte ingrediente benefice. În plus, de la Brander și Apidava, am primit și o esență de propolis. Alt aliat. Pentru că da, folosesc propolisul, dar aveam doar tinctură, și sincer vă zic, are un gust… Îți vine să mori! E adevărat, este super eficient, mai ales la durerea în gât. Dar gustul nu se poate explica :))

Despre Royale Cocktail

Royale Cocktail este de fapt un mix de miere, polen și lăptișor de matcă. Mulți nu suportă gustul polenului, fiind un pic înecăcios. Dar cu miere, e chiar foarte bun. Culoarea este mai închisă decât a mierii obișnuite, iar vâscozitatea mai ridicată un pic. Granulele de polen, însă, nu se simt, ca și dimensiuni, pentru că sunt omogenizate foarte bine. Avem în componență și 2% lăptișor de matcă, un produs foarte concentrat ala albinelor, cu puternic efect revitalizant.

Dacă vi se pare că toamna, respectiv iarna, vă prinde pe nepregătite, nu strică să luați un asemenea supliment. Nu de alta, dar furnizează o gamă largă de vitamine – B1,B2,B6,B12,A,C,D, biominerale (Zn, Ca, Mg, Fe,Cu), bioenzime și proteine naturale. Produsul poate fi administrat și femeilor însărcinate, vârstnicilor, sportivilor, copiilor, practic tuturor ce nu suferă de alergii la produsele apicole.

Esența de propolis nu conține alcool (thank God, cred că ăla îi dă tincturii gustul imposibil), deci poate fi administrată oricui. Se recomandă 10-20 picături de 2 ori pe zi sau în funcție de recomandarea medicului. Eu îl pun în apă sau altă băutură. Ajută enorm, completează efectul suplimentului Royale Cocktail, care e deja pe terminate la noi.

Sunt încântată de produsele apicole, întrucât mi se pare că dau randament. Sistemul meu imunitar chiar e mult mai ok, în afară de o durere în gât de 2 zile, timp în care am ”pompat” propolis la greu, și un pic probleme la nas, dar mult mai bine decât anii trecuți, când Bixtonimul era la putere, în 2017 și 2018, chiar pot spune că răcelile m-au ocolit. Sper să rămână așa. Să fie efectul suplimentelor cu miere, polen, lăptișor de matcă sau propolis? Eu zic că ajută, așa că în mod cert voi continua să le folosesc! Voi cum vă păziți de viroze și ce faceți ca să vă imunizați? Tolerați gustul produselor apicole?

34 Replies to “Nu tolerezi gustul polenului crud? Iată o variantă pentru a-l accepta mai ușor!

  1. chiar nu imi place gustul polenului, cel granulat mai ales poate si din cauza ca am senzatia ca nu imi aluneca pe gat asa ca o sa incerc propunerea ta

  2. Multumim pentru recomandare,nu am incercat pana acum acest produs,dar am sa-l caut si o sa incerc arata bine si este foarte sanatos😍👏😘

  3. Si noi in familie folosim miere si propolis. Dar tot am racit luna asta si tot nu sunt refacuta pe deplin…Voi incerca si Royale Cocktail!

  4. O sa tin minte de Royale Cocktail pentru iarna asta, ca mereu am cam avut probleme cu durerea de gat (ba chiar am ajuns la complicatii de sensibila ce sunt). Cu polenul nu m-am inteles niciodata, dar m-ai convins cu Royale Cocktail, daca zici ca nu se simte, ca e integrat bine in compozitie si e usor de administrat :D. Thanks!

    1. mie mi s-a parut tare faina combinatia. si serios ca nu am avut pic de problema. nici cu gatul, nici cu raceala, in general. deci la mine clar a intarit sistemul imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *