Neața bună, oameni frumoși, și o săptămână ușoară! În weekend, după cum ați văzut, am participat la o nuntă diferită, acasă, la Pitești. Diferită pentru că a fost vorba de cea mai bună prietenă a mea din liceu (prieteniile rezistă, trebuie doar să îți dorești asta), dar și pentru că s-a impus un dress code. Impus e mult spus, dar s-a dorit o nuntă cu tematică medievală, ceea ce a transformat-o într-un eveniment inedit. Prima dată când am văzut invitația mi-a fost un pic teamă că nu voi găsi ținuta potrivită, dar să spunem că m-am descurcat. Curioși cum a fost? O să vă descriu în linii mari, dar o să vă arăt și multe poze!

Totul a început pe la 1 și jumătate-2, s-a ținut tradiția cu turta miresei. Nu mă gândeam că Ade e genul, dar pe de altă parte, e drăguță faza. Momentul în care ea a apărut a fost… complet răvășitor. Cel puțin pentru mine. E frumos rău să vezi o persoană de care te leagă atâția ani că face pasul ăsta. E frumos să fii alături de el. Rochia a fost de-a dreptul demențială, cu trenă imensă, dar care a fost lăsată liberă la momentul potrivit. Coronița iar mi-a plăcut enorm. Mirele a fost de acolo, din epoca aia. Bine, că toți cei din Asociația Historia Renascita sunt fix de acolo. Îi invidiez! Unele persoane au alura potrivită, sunt fix din peisaj.

Ultimele 2 poze îl prezintă pe Zobar, câinele familiei, care este răsfățat nevoie mare. Unde mai pui că arată adorabil cu papion! Mașina mea a fost și ea gătită de sărbătoare, am fost mândră de asta, recunosc!

Biserica și petrecerea

La biserică, slujba s-a derulat repede, fapt care m-a bucurat. Nu de alta, dar nu mai am vreo pereche de pantofi pe care să îi pot purta ore în șir fără să mă doară picioarele.

I made myself a friend, my half! Și am revăzut o prietenă dragă din liceu. That felt good! Au fost niște momente foarte frumoase! Eu am preferat să nu mă îmbrac cu rochia lungă ziua, pentru că aș fi murit de cald.

UPDATE: Rochia mea am luat-o de aici și a costat doar 15$. Nu costă o avere să vă îmbrăcați pentru o nuntă de genul!Seara, în schimb, am fost și eu de acolo! Și decorul restaurantului a fost minunat! Chiar dacă a fost cam răcoare afară, s-a făcut grătar, au existat paznici. S-a făcut gardă, furatul miresei a fost un moment memorabil, a fost o întreagă punere în scenă cu războinici… foarte bine gândită chestia!

Și… ca să vă fac poftă, vă arăt ce bunătăți au fost la candy bar! Am mâncat o farfurie întreagă, cred că mi-am dublat glicemia sâmbătă seara! De formație am zis ceva? Nu știu pe unde am pozele cu ei, au fost din aceeași epocă, cu haine pe tematică, la fel și muzica. Ah, da. Și priviți buchetul miresei! A fost cel mai frumos pe care l-am văzut în viața mea!

Una peste alta, au fost momente reușite! Mi-a plăcut că am fost alături de ei și că am participat la un eveniment atât de frumos. Pe lângă frumusețe, să știți că a fost și obositor. Dar…așa e orice nuntă! Voi ați participat până acum la vreo nuntă cu tematică?

31 Replies to “Nunți cu tematică? Da, am fost la una medievală!

  1. Superba! Nu am mai vazut pana acum o nunta tematica, dar este super idee. Rochia de mireasa este fara cuvinte. Nu stiam eu ce e cu tine pe Insta in rochie medievala!!!!

  2. Chiar ti-am admirat rochia pe Facebook si ma gandeam ce idee buna au avut cu nunta asta tematica. Mi-ar placea si mie. Iar acum cand stiu ca rochia a costat doar 15$, cu atat mai mult.

  3. Uau, foarte interesanta aceasta nunta cu tematica medievala! Cred ca e pentru prima data cand aud de asa ceva.
    Si mie mi-ar placea sa am o nunta cu tematica, insa eu ma gandisem la ceva traditional romanesc, cu costume populare. 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *