Vine primăvara, și bine-mi pare! Mai corect, dacă e să ne luăm după vremea de afară, putem spune că vine vara. E din ce în ce mai cald și natura a intrat într-un proces accelerat de trezire la viață. Cred că cineva i-a dat un brânci și i-a zis c-a hibernat cam mult, să-și revină mai repede. Și ea, săraca, a făcut exact ce trebuie, așa că într-o săptămână – 2, pomii au înflorit, păsările au ieșit la concert, parcurile s-au umplut de oameni, iar mercurul din termometre pare să nu se mai oprească din urcat. Toate acestea fiind zise, bineînțeles că se impune și schimbarea garderobei. Chiar săptămâna trecută am făcut curat în dulap și am schimbat hainele de iarnă cu cele de vară. Haine de tranzit nu am, dar am început să le triez și am constatat că sunt multe care nu mai îmi plac și nu le mai port.

Pentru că n-am rămas cu multe opțiuni, am decis să caut ceva nou, să aduc un suflu fresh, așa că am intrat pe Mahoni.ro pentru o selecție de rochii care mai de care mai speciale. Se poartă dantela, se poartă imprimeurile florale, așa că vreau și eu să fiu în tendințe! Am găsit multe modele de rochii, pentru că trebuie să fim feminine, și pentru că, de ce să nu recunosc, vine căldura și o să ne coacem în blugi! Nu ezita să porți culori care mai de care mai tari. Renunță la negru, oricât de practic ar părea!

Cea mai simplă variantă e să cauți haine online, pentru că pe net găsești cam orice model vrei, orice culoare, iar mărimile sunt mai variate decât în magazinele fizice. Plus că nu mai pierzi timp. O dată ce ai comandat, știi exact ce să cauți, ce mărime îți trebuie, care sunt dimensiunile și cum sunt materialele. În timp te vei învăța cu fiecare și vei avea magazinele tale preferate. E mai ușor, dacă prinzi promoții e și ma bine, primești hainele acasă… asta înseamnă era tehnologiei!

Tu cum alegi să cumperi haine? Încă mai mergi în magazinele fizice și stai cu orele să probezi? Sau înflorești înaintea cireșilor și ești cu coletele deja livrate?

4 Replies to “O dată cu pomii, înflorim și noi!

  1. pentru ca sunt fan impriemeuri florale, rochia mea preferata este a doua. Cu lungimea nu ma impac pentru ca nu am picioare de aratat, dar in rest nu am ce sa ii reprosez.

    1. lasa, cristina, ca nimeni nu s-a nascut top model si toate avem loc sub soare! in ziua de azi consider ca treaba cu bete in loc de picioare e promovata prea mult

  2. Eu cumpăr haine și din magazinele fizice, dar și din cele online :D. Bifez ambele variante :))… spre suspinul portofelului. Sper ca anul acesta să fiu mai îndrăzneață cu alegerile vesstimentare. Am fost de curând la o conferință de social media și parcă am prins ceva curaj în direcția asta. Până la salariu îmi pun bine planul de atac la cale :)).

    1. cred ca e mai ok sa fim mai indraznete in ceea ce priveste hainele. pana una-alta, zic si eu, daca nu acum…atunci cand???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *