Pe lângă casă găsești mereu câte ceva de făcut. De la dat cu mătura în curte la tuns iarba sau schimbat pământul la flori (asta depinde de la caz la caz, dacă stai la casă sau la bloc), toate cer timp și unelte potrivite. Noi am făcut o schimbare acum o lună și ne-am mutat în alt loc. Era ok, dar bineînțeles că mai trebuiau făcute mici modificări și puse la punct anumite detalii. Am avut nevoie de multe chestii, de la var și trafalet până la saci și frânghii. Dar nu orice fel de frânghie, ci una rezistentă, pentru că nu aveam nici măcar pe ce atârna rufele!

_DSC0036Din ce m-am documentat, există mai multe tipuri de frânghii: șnururi și frânghii împletite, șnururi și frânghii răsucite, ață pescărească și ață de palisat (sau ața de combinat, foarte-foarte rezistentă). La Romnets găsești toate aceste produse, plus multe altele. Și de ce să alegi Romnets? Păi pentru că oferă soluții personalizate, ceea ce mi se pare principalul avantaj (e ca la dietă, degeaba te abții tu de la dulce dacă pe tine te îngrașă pâinea, e o chestie care ține de fiecare), pentru că au produse de calitate, sunt serioși și profesioniști, materialele folosite sunt cele mai bune, de aceea țin mai mult, și nu atacă mediul, confecționarea se face manual, deci erorile sunt mult mai mici, la fel riscul de a cumpăra un produs defect, produsele sunt ”made in România”, iar stocul este aprovizionat des. Orice fel de frânghie ai nevoie, o găsești aici, împreună cu tot felul de plase, șnururi și ațe.

DSC0029-640x424Dacă pleci la pescuit (așa cum a făcut soțul meu săptămâna trecută – excursie în Deltă), ai în mod cert nevoie de plase de pescuit, de un năvod, de minciog, chestii de genul, care să te ajute atât să prinzi peștele cel mare, cât și să-l păstrezi. de multe ori se întâmplă să ți se rupă plasele exact în momentul în care simți că-ți surâde norocul și rămâi cu buza umflată. Fă ceva să schimbi asta și să ai cu ce te lăuda! Caută accesoriile potrivite pentru a le rezolva pe toate în timp util!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *