Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vorbim despre grija față de planetă și despre tot ceea ce înseamnă micile schimbări care fac diferența. Știm cu toții treaba cu încălzirea globală și cât de fain a fost în pandemie, când fabricile au fost oprite, iar planeta a luat o gură de aer. Aerul începuse să fie mai ok, oamenii renunțau la mașini, făceau mai mult sport și mâncau mai ok. Ce se schimbă zi de zi de ne întoarcem la aceleași obiceiuri? Nu știu, probabil că rutina. Pandemia a însemnat pentru mine schimbarea modului de viață, renunțarea la carne și decizia de a nu mai consuma lapte de origine animală. Nu că aș fi fost mare fan, însă îmi făcea rău. La brânzeturi, e adevărat, e mai greu să renunț, însă la lapte am avut o alternativă – produsele Alpro. Există într-o varietate atât de mare, încât ai de unde alege.

Campania BuzzStore m-a bucurat enorm cu tematica sa, și anume noua gamă, Shh…This is not m*lk. Aceste produse vegetale au la bază ovăz, însă până acum nu le încercasem. Gama este dedicată tuturor iubitorilor de lapte și de acel gust specific, însă fără a lua și cruzimea față de animale. Vine în două variante, cu 1,8% grăsime, sau variantă semidegresată, și cu 3,5%, adică varianta mai grasă. La fel ca la laptele obișnuit. Însă cu mai puține dureri de burtă.

Ce este diferit la produsele Alpro și la noua gamă?
  • variantele de degresare, la fel ca la laptele de origine animală
  • are la bază ovăzul, ceea ce le face potrivite pentru cafea, cereale, smoothie sau orice alt produs din lapte
  • conținutul de calciu, ce asigură o funcționare optimă a sistemului nostru osos
  • conținutul de vitamine – B12 și D
  • același gust și textură ca laptele de origine animală
  • mai puține dureri de burtă
  • mai puțină balonare
Ce beneficii are gama Shhh…This is not m*lk?

În primul rând, te simți mai ușor, mai bine. Personal, am renunțat la lapte pentru că mă balona foarte tare. Cu băuturile Alpro, acest lucru nu se întâmplă. În al doilea rând, avem grija pentru planetă. Procesarea laptelui implică cruzimea față de animale și un grad de poluare extrem de ridicat. Ca și ceea ce înseamnă procesarea cărnii! Așa că de ce să nu optăm pentru variante din plante, la fel de bune, însă cu mai puține efecte negative asupra planetei?

În ceea ce privește modul de preparare, cu produsele Alpro poți face orice, de la budinci, prăjituri, cafea cu gheață, smoothie-uri sau orez cu lapte, de exemplu! Recomand gama Shhh.. This is not m*lk. Pentru că e mai bun decât laptele de origine animală! Pentru că ținem și cu planeta. Pentru că ne simțim mai ușori și mai binedispuși! Tu ai încercat până acum băuturi vegetale? Cum ți se par?

6 Replies to “Obiceiuri bune și grija pentru planetă cu Alpro

  1. Imi place mult noua varianta de lapte vegetal! De fel nu consum lapte, imi face rau. Ma bucur sa pot consuma o varianta mai buna si sanatoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *