Ziua bună tuturor!! Azi era s-o scald, pentru că nu mi-am făcut unghiile din timp și m-am pomenit că n-am nicio ojă Duochrome (căci asta e tema de azi) în colecție, deci era grav! Aveam eu ceva de la Oriflame, dar v-am arătat-o la swatch, deci nu mai mergea. Parcă mai era una, dar nu mă încânta… ce e de făcut? Am dat un search pe net pentru a vedea după ce să mă uit, apoi am zis că trebuie să dau o tură prin mall. Flormar Duochrome am văzut în cele mai multe poze, dar pentru că la noi nu au stand, n-am gsit decât câteva nuanțe, cu care n-am avut ce face. Salvarea mea a fost în Kendra de data asta.

14370382_1489932887687188_8921051605069975053_nAm găsit o ojă de la Max Factor foarte simpatică, m-a atras din prima! N-am avut niciodată o ojă de la ei, deci asta va fi proba de rezistență. Nu are vreo specificație pe ambalaj că ar fi duochrome, ci glossy. Oricum, îmi place la nebunie nuanța ei, e un albastru care bate spre violet. Cică ar rezista până la 7 zile… să vedem! Ce nu îmi place prea mult e pensula, care e foarte îngustă. Și textura un pic prea lichidă, se întinde destul de ciudat. Dar am reușit să acopăr tot din două straturi. Oricum, se usucă repejor! Un mare plus! Nu am mai făcut niciun model, cred că simplă arată mult mai bine. Sper că am reușit să-i surprind oarecum nuanțele, oricum, sunt mulțumită de achiziția făcută, cel puțin la prima vedere!

duochrome-2 duochrome20161008_150344 duochrome-3 duochrome-4 duochrome-5Sper că vă place această ojă. Mie mi se strecoară sub piele de fiecare dată când mai trag o privire unghiilor. Pe lumina din casă se vede mai mult mov decât albastru. Nu uitați să treceți și pe la restul fetelor, am văzut minunății de oje, care mai de care mai nuanțate!

Fete cu oje Duochrome

 

2 Replies to “October’s Nails Challenge – Duochrome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *