Neața bună!! Uite că deja am ajuns în prima zi de octombrie și afară e o vreme de vis! S-a mai îmbunat și-n casă, mai amân centrala măcar cu vreo câteva zile. Din ce am înțeles, de luni încep iar ploile, dar sper că pe noi ne vor ocoli cât mai mult. Cu apartamentul avansăm, eu preconizez că până la mijlocul lunii ar cam trebui să fie gata. Dar să revenim la oile noastre, și anume postarea săptămânală de manichiuri. Tema de azi e Something black, deci un accent de negru. Eu văzusem niște unghiuțe negre cu o pată de culoare, dar am adaptat.

14370382_1489932887687188_8921051605069975053_nLuna octombrie este preferata mea, urmează și ziua mea, asta înseamnă cadouri!!! Să nu uit de mutare și de vremea asta frumoasă. Adevărul e că toamna îmi place la nebunie, la fel ca și Halloweenul, chit că nu e al nostru, dar senzația asta de lucruri mai dark și mai gothice e exact pe placul meu. Să revin, că deja o iau pe cărări 😀 Pentru azi am folosit loțiunea de la Farmec (nelipsită din arsenalul meu în ultima perioadă), baza Kiko și două oje Gabrini. Îmi plac foarte mult aceste oje întrucât sunt foarte ieftine și foarte bune! Ca bază am folosit un nude frumos, aplicat în două straturi, iar pentru accentul de negru am folosit, normal, o ojă neagră. M-am ajutat de oja fluidă și de un ac și iată ce am reușit să fac!

20161001_111335 something-black-2 something-black-1 something-black-3 something-black-5 something-blackVoi ce spuneți? Mie îmi place la nebunie ce a ieșit! Pe YT erau niște unghiuțe negre cu accente colorate, dar și așa cred că dau foarte bine! Trecem și pe la fete să vedem ce-au făcut? Trecem, trecem, cum să nu!

Fete care au abordat tema Something black

 

Sper că azi m-am descurcat onorabil! Dar sincer, toate temele de luna asta îmi fac cu ochiul. Cred că sunt mai inspirată! Weekend fain să aveți, cu mult soare și căldură în suflete!

 

16 Replies to “October’s Nails Challenge – Something black

    1. mersi mult!! 😀 cred ca o gasesti prin orice magazinas de cartier, stiu ca ojele gabrini-s cam peste tot (excluzand mall-ul :p)

    1. :)) stiu, e cam tot ce.am putut sa scot din unghiile mele. Asa au crescut, daca le mai pileam, ramaneam fara 😀 si, si…mi.a mai tremurat mana :p recunosc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *