Ziua bună, oameni dragi! Iată că s-a terminat și luna octombrie, am ajuns deja pe final de an, deja mă pregătesc de sărbători. Nu mai am mult, mă gândesc că peste 2 zile e onomastica mea, apoi deja gândurile zboară clar la Crăciun. Luna octombrie a fost frumoasă. Pe lângă faptul că a fost și ziua mea, Aki mi-a înseninat viața, am reuști să-mi creez colțul pe care mi-l doream, am trecut la ciocolată caldă, la ceaiuri, la biscuiți cu scorțișoară… și m-am bucurat de flori. Hai să vă arăt câteva frânturi din luna mea preferată.

Șosete pufoase… vă spun ceva? Am început să fac o pasiune pentru tot ce e blănos/pufos, nu rezist la absolut nimic. Așa că atunci când am văzut șosetele astea faine în Lidl, nu le-am rezistat. E posibil să le mai găsiți, am văzut că nu le mai scot așa repede. Am dat 12 lei pe 2 perechi.

Buchetul acesta de trandafiri a fost cel mai wow lucru al lunii. Și al ultimei perioade, de fapt…

Mi-am amenajat pe balcon locul la care tânjeam de ceva vreme – un birou numai al meu. La noi, balconul este practic desființat, a rămas doar pervazul care separă practic sufrageria, dar geamul și ușa lipsesc. Așa că mi-am luat un birou mic și un scaun pe care le-am plasat aici pentru mai multă inspirație. Și chiar funcționează, mă mai uit pe geam, îmi iau o ciocolată caldă lângă mine, îl mai iau pe Aki în brațe, și totul pare mult mai liniștit și mai calm.

Inscripția asta am văzut-o în Pepco și mi-a atras atenția, mesajul mi s-a părut unul foarte bun! Așa că am pus-o deasupra biroului.

Aki crește, a făcut 2 luni, și luna octombrie a fost cea mai faină lună a mea pentru că l-am avut pe el. Am ajuns să țin enorm la el, mergem la veterinar pentru vaccinuri și așteptăm să ieșim afară și să facem cunoștință cu prietenul Nemo.

Pentru că e sezonul de așa natură, m-am dat pe ceva suplimente, să nu răcesc chiar din prima. O să scriu și despre ele în cel mai scurt timp, ca să vă pun la curent cu rutina mea.

Cadourile primite au fost mai mult decât minunate, m-am bucurat de fiecare în parte! Pe de-o parte, mă bucur că a fost ziua mea, pe de alta, am devenit melancolică și mi-am amintit că a mai trecut un an și am ajuns deja la 27….

Cam asta a fost luna octombrie pentru mine. Am avut parte de momente frumoase, sper ca și finalul de an să fie la fel! Vin schimbări, lucruri noi… presimt că va fi bine! Vouă ce v-a adus luna octombrie?

64 Replies to “Octomber thoughts…

 1. Wow, catelusul e suuuper, sa te bucuri de el si sa fie sanatos! Imi plac si mie sosetele pufoase, o sa fac un drum la LIDL, n-am mai fost de ceva vreme. Foarte misto ideea de a-ti amenaja biroul pe balcon, in primul rand pentru ca ai foarte multa lumina. Imi place si mesajul de pe perete, suuper!

 2. Bravo, toate aceste lucruri sunt marile bucurii ale viateii. Catelul e superb, nu stiam ca ai asa o jucarie. Si trandafirii sunt WOW… si toate celelalte lucruri. Sa te bucuri de ele!

 3. Mie luna octombrie mi-a adus un nepotel :).
  Imi place biroul tau amenajat in balcon, multa inspiratie iti doresc. Si La multi ani fericiti si sanatosi ! 🙂

 4. Vaaai, ce mutră haioasă are Aki, e un scumpic! Iar trandafirii ăia chiar arată într-un mare fel.
  Trebuie să mă mobilizez și eu cu retrospectiva lunii trecute. Să fie la fel de reușită și luna asta!

 5. Foarte frumos ai amenajat micutul tau birou…Aki este un scump, si fetele isi doresc foarte mult un catel sau o pisica…insa nu cred ca am timpul necesar pentru a ma ocupa de el asa cum trebuie, iar ele sunt inca mici…

 6. Sosetele de la Lidl mi le-am cumparat si eu. Sunt atat de moi si de lipicioase! Buchetul de trandafiri albastri sunt de vis. La multi ani!

 7. Luna octombrie pentru mine??? va fi cea mai trista, o luna care nu o voi uita cu una cu doua. Pe de o parte ar fi trebuit sa ma bucur, ca e ziua mea de nastere, ca pot primi cadouri, ca am multi sarbatoriti in aceasta luna, dar luna octombrie a anului 2017 va fi una …dezamagitoare si urata, pentru mine.

 8. Ooo, ai avut o luna bună 😍 eu am trăit momente unice alături de pitici, am legat noi prietenii și m-am distrat mai mult ca oricând, deși mult spun ca este imposibil cu 3 copii.
  P. S. :La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *