Am mai tot vorbit despre cadouri pentru cei dragi, dar nu m-am gândim niciodată ce și-ar dori cineva să primească la o zi de naștere, mai ales atunci când împlinește o frumoasă vârstă – gen la 18 ani sau poate când schimbă prefixul. Da, la 18 ani am mai văzut că se cumpără biberoane, suzete, lucruri haioase, dar când vine vorba de o persoană mai matură, parcă nu mai poți să alegi așa ceva. Atunci deja te orientezi spre ceva mai rafinat și începi să te gândești la comandă flori online.

O cutie cu flori ar putea fi alegerea perfectă, dat fiind faptul că arată atât de frumos și e o explozie de culoare și parfum. O cutie cu zambile și lalele sau frezii și lalele poate fi alegerea perfectă pentru o zi de naștere de primăvară sau un eveniment care trebuie marcat cum se cuvine. Când te hotărăști la model, comandă flori online de la Maison d’Or. Pe lângă cutia cu flori aleasă, poți adăuga și un mic cadou – un ursuleț de pluș, o sticlă de șampanie, o vază de sticlă, o sticlă de prosecco sau un tort (care se livrează doar în București, din motive lesne de înțeles).

Dacă vrei să mulțumești iubitei / soției pentru ceva anume sau pur și simplu vrei să o surprinzi, o cutie cu un anumit număr de trandafiri va face senzație. Cred că acest cadou este de neuitat, orice femeie se pierde când primește trandafiri, iar o cutie întreagă este mai mult decât a visat vreodată. Chiar și eu, care nu-s mare fană trandafiri, recunosc că mi-ar plăcea la nebunie să primesc așa ceva. Poate chiar de ziua mea, un număr de flori egal cu numărul de ani pe care-i împlinesc. Sau la absolvire (unde e cazul), sau la o realizare importantă din viața femeii respective. Sau pur și simplu fără vreun motiv anume, pentru că merităm să fim iubite și răsfățate pentru simplul fapt că existăm și că facem tot ce facem, de la job până la trebuirile casnice.

Gândește-te serios la un cadou deosebit, pentru că de pachete de cosmetice sau de tricouri ne-am cam săturat toți. Dacă ai în viața ta o femeie specială, e momentul să-i arăți asta într-un mod aparte, fie ca urmează o zi de naștere, fie fără vreo ocazie specială!

4 Replies to “Ce oferim la o zi de naștere specială?

  1. daca as primi un buchet de genul asta, cu siguranta m-as simti speciala si aniversarea respectiva ar ramane in memoria si inima mea pentru totdeauna. arata demential un buchet de trandafiri ca ala din poza.

  2. Eu sunt fata cu florile. Nu-mi doresc sa primesc lucruri de care sa ma impiedic prin casa ori care sa nu mi se potriveasca. As vrea ca la orice eveniment (aniversare sau orice altceva) sa primesc numai flori ♥. The more the merrier :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *