Neața bună, oameni frumoși! V-am promis ținute? V-am promis! Revin azi cu a doua rochie din comanda Femme Luxe, ceva mai diferită de rochia muștar de săptămâna trecută. Aceasta mi-a plăcut extrem de mult, preconizez că o voi purta des! Adevărul e că e o premieră, niciodată nu am purtat 2 rochii diferite în 2 săptămâni consecutive. Dar această rochie este absolut minunată și sigur nu mă voi despărți de ea pe durata sezonului rece. Am preferat o ținută all black, dar bineînțeles că se poate jongla cu culorile.

EN: Good morning, handsome people! Have i promised you outfits? Oh, yeah, i did! I will show you today the second dress from Femme Luxe order, a little bit different from the mustard dress which I showed you last week. I liked this one a lot and I will surely wear it more often! The truth is that it’s a premiere, I have never wore two different dresses in 2 consecutive weeks. But this one is absolutely gorgeous and I will keep it close for the rest of the cold season. I preferred an all black outfit, but of course you can mix colors here.

All Black Knitted Ribbed Dress

Rochia de astăzi este Black Knitted Ribbed Long Sleeved Midi Dress – Ellie, dar nu știu de ce nu funcționează site-ul la varianta pe negru, așa că v-o las pe cea roz, la fel de frumoasă. Este o rochie 3/4, nici scurtă, nici lungă, care inițial am crezut că nu mi se va potrivi. În general văd potrivită lungimea asta pentru persoane foarte înalte, pentru că are tendința să ”scurteze”. Dar am combinat-o cu tocuri și a ieșit o ținută chiar foarte drăguță, fără a da impresia că sunt mai scundă. Materialul nu este foarte gros, dar nici transparent. Apreciez asta foarte mult! Este destul de călduroasă, nu m-am plâns de frig! Am vrut rochițe tricotate, acum chiar am și am făcut niște alegeri grozave!

EN: Today’s dress is Black Knitted Ribbed Long Sleeved Midi Dress – Ellie, but I don’t know why the website doesn’t work for the black one, so I will leave you the rose one, as beautiful as the first one. It’s a 3/4 dress, not short, not long, which I initially thought it wouldn’t be right for me. I usually see these length right for a tall person, because it has the tendency to “shorten”. But I have combined it with heels and I got a nice outfit, without giving the impression that I am shorter. The material is not very thick, but not transparent. I appreciate this very much! It’s pretty warm, I didn’t complain of cold. I wanted some knitted dresses, now I got them and I have made some pretty good choices!

Pe lângă rochie, am mai purtat și … / Besides the dress, I have wore also…

Pata mea de culoare sunt ochelarii, pentru că așa i-am vrut de la bun început 😀 Am combinat rochia cu geaca de la Bershka, care mie îmi place foarte mult, e o combinație de stofă și piele. Am adăugat căștile mele îmblănite de la H&M, pe care le ador, și care sunt o alegere bună pe vreme rece. Și pentru că se cam impuneau tocuri, n-am putut să nu încalț botinele de la CCC. Bine, pe celelalte le-am cam neglijat, nu știu de ce, o să încerc să le readuc în peisaj. Ca și accesorii – ceasul Fossil și atât! E mult prea frumos ca să mai adaugi ceva!

EN: My colorful spot are my glasses, because I have chosen them so even from the beginning 😀 I have combined the dress with the jacket from Bershka, which I like a lot, it is a combination between leather and cloth. I added my fury headphones from H&M which are a good choice on cold weather. And because heels were a must, I couldn’t resist to my CCC boots. Okay, I have neglected a little the other ones, I don’t know why, but I will try to get them back in my outfits. As accessories – just my Fossil watch. It’s way too beautiful to add something else!

Pentru mai multe rochii minunate, vă invit să intrați și pe site. Ai de unde alege, au o varietate de modele, la prețuri foarte bune. Voi ce părere aveți de ținuta mea all black? Ar fi o variantă și pentru voi? Încep să mă învăț cu rochiile, am un feeling că nu mă voi mai feri de ele ca până acum 😀
EN: For more beautiful dresses, take a look on the website. You have a variety of models from where you can choose, at affordable prices. What do you think about my all black outfit? Would that be a variant for you, too? I am starting to like wearing dresses, I have a feeling that I won’t avoid them like I did until now 😀

 

66 Replies to “OOTD – All black outfit – Femme Luxe Finery

 1. Pari schimbata, iar acest lucru imi place! Pari feminina, plina de incredere si arati extraordinar de bine! 😀 Iar rochita mi se atre tare draguta, si se aseaza foarte bine, iti pune in evidenta toate trasaturile!

 2. Rochia este interesantă, drăguță și ți se potrivește. Totuși, nu aș opta pentru o ținută black all pentru că este prea mult. Chiar și designerii, consilierii de modă spun că sunt de evitat și că un accesoriu, ceva de altă culoare evidențiază, dă valoare ținutei. Este doar părerea mea, no offence 🙂

  1. nu e cu suparare 😀 eu in general merg mult pe negru si am perioade in care e singura culoare pe care o agreez. o sa incerc si cu ceva mai colorat, sa vedem ce iesei

 3. Heei imi place foarte mult aceasta rochita, parca iti sta mai bine cu aceasta, iar de sedinta foto nu am ce spune, imi plac pozele.

  1. am momente in care merg doar pe nergu, nu stiu de ce. si-n liceu aveam tendinta asta. si nici nu eram vreun pic pe parte de fashion

 4. Cred că etapele din viața noastră au culori: preferăm negrul, culorile închise în tinerețe crezându-le culori elegante, distinse, pe la mijlocul vieții simți că ai vrea puțină culoare iar mai târziu regreți că nu ai avut curajul să porți culorile vii, puternice sau măcar combinațiile pentru că iată acum, ori nu se ”cade”, ori nu te mai avantajează.
  Personal, m-am ”vindecat” de elegantul all black după ce am fost nevoită să port doliu. Am constatat că nici nu mai aveam alte culori în garderobă. Deși suferința a fost enormă și aș fi purtat doliu până la sfârșitul vieții, am primit o lecție din care am învățat că trebuie să mă bucur de culoare, de viață.
  Scuze pentru toată polologhia, am vrut doar să-ți spun atât: accesorizează rochia neagră cu ceva culoare și vei da o notă superbă ținutei, tonusului, ție!
  Pup

  1. si asta e adevarat, uneori, negrul e prea negru… eu am avut o pasa din asta in liceu, nu aveam alte culori in garderoba. ulterior am inceput sa ma schimb. acum rar mai port tinute all black.

 5. Îmi plac ținutele all black, non-culoarea aceasta se potrivește aproape oricui și oricărei ocazii. Iar rochiile sunt ca un fel de must în garderoba unei femei. Uneori parcă mai vrem să purtăm și câte o rochie, cu toate că eu nu fac asta prea des.

 6. te-ai dat grav pe rochii anul asta, vad. Poate data viitoare nu-ti mai iei negru. Nu ca nu iti vine bine, dar parca te duci la biserica 😀 Chestiile colorate te prind mult mai bine.

 7. Rochita este foarte sexy si te avantajeaza! Iti vine foarte bine, e versatila, arata foarte fain si e perfecta pentru acest sezon! Si eu imi caut una asemanatoare, insa as vrea sa aiba si un model, ceva 🙂

  1. mie in general imi place negru si zic eu ca ma prinde cel mai bine la rochii, nu-s chiar prea skinny. dar o sa ma orientez si eu spre ceva mai colorat

 8. imi place rochia, mai ales ca are un model simplu si se poate purta fie la birou fie la o iesire seara cu un accesoriu mai deosebit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *