OOTD – Casual or sexy dress?

Ziua bună, oameni faini! Așa cum au venit sărbătorile și concediul, tot la fel s-au și dus și m-am trezit în ultimele zile că nu am făcut poze deloc cu piesele din ultima comandă Femme Luxe. Din păcate, această comandă nu a fost din cele mai fericite. Nu de alta, hainele sunt ok calitativ vorbind, doar că nu sunt chiar stilul meu și mi se par destul de sexy. Așa că îmi vine greu să le port, am încercat să mă acopăr mai mult în ceea ce le privește. Dar trebuie să știți că pe site-ul lor găsiți o gamă variată de produse, pentru toată lumea, de la rochii la co ords sau chiar jeansi și accesorii.

EN: Good day, awesome people! As holidays came, they also went out and I woke up in the last few days that I did not take pictures at all with the latest Femme Luxe order. Unfortunately, this order was not the happiest. On the other hand, the clothes are okay qualitatively speaking, but they are not exactly my style and I find it pretty sexy. So I find it difficult to wear them, I have tried to cover myself more. But you should know that on their website you can find a wide range of products for everyone, from dresses to co ords or even jeans and accessories.

Rochie / bluză oversized casual – Casual oversized T-shirt / dress

În primă fază, am comandat două rochițe. Bine, impropriu spus două, pentru că una din ele e de fapt o bluză oversized, care poate fi purtată și sub formă de rochie. Asta depinde de mărime, de constituția fiecăreia, de înălțime și de cum se așează. Eu am comandat mărimea S și vine destul de scurtă, așa că am ales să o combin cu colanți din piele și cu botine. Încă mă încadrez în vremea mohorâtă de afară, dar cred că o voi purta mai mult peste câteva luni, când vine iar frigul. Este o ținută casual, lejeră.

EN: First of all, I have ordered two dresses. Okay, wrongly said two, because one of them is actually an oversized t-shirt, which can be used as a dress. That depends on the size, the constitution of each one, height and how it fits. I ordered the S size and it’s pretty short, so I chose to combine it with leather leggings and boots. I still fit in the moody weather outside, but I think I will wear it more in a few months, when the cold weather returns. It’s a casual, lightweight outfit.

Rochie sexy din piele ecologică – Black One Shoulder Leather Look Dress – Bella

Această rochie mi s-a părut din prima un pic prea mult pentru mine, dar mi-a plăcut croiala. Am zis totuși să văd cum se așează. Și surprinzător, eu zic că se așează destul de bine! Am comandat mărimea 10 și chiar am făcut bine, pentru că nu e prea strâmtă. Vorbim de o rochie din piele ecologică, cu o singură mânecă lungă. Este o rochie destul de scurtă, mulată, și cu un fel de cordon ce se leagă în partea din față. Tocmai acesta are rolul de a ascunde un pic burtica, așa că și dacă nu aveți un abdomen perfect plat, eu zic că tot vă va avantaja! Am fost surprinsă că mi-a plăcut mult, deși e tare călduroasă (din cauza materialului) și destul de îndrăzneață prin croială.

EN: This dress seemed to me a little too much for me at the first impression, but I liked the cut. I wnated, though, to see how it fitted. And surprisingly, I say it fits pretty well! I ordered size 10 and I did well because it’s not too tight. We’re talking about an ecological leather dress with one long sleeve. It’s fairly short and has a kind of cord that binds to the front. It hides pretty well the belly, so even if you do not have a perfectly flat abdomen, I say that it will still benefit you! I was surprised that I liked it a lot, though it’s kind of sexy (because of the material) and pretty bold by cut.

Per ansamblu, nu pot spune că rochița mă văd purtând-o prea des. E un pic scurtă, un pic mulată, un pic prea sexy. Dar cred că cineva care poartă asemenea piese va fi încântată de ea. Pe site găsiți și ribbed lounge wear sets, dar și încălțăminte, deci merită să aruncați un ochi. Comanda a ajuns tot la poșta locală, în termen de până în 10 zile! Voi ați comandat până acum de la Femme Luxe?
EN: After all, I can say I do not see myself wearing the dress too often. It’s a bit short, a little tight, a bit too sexy. But I think someone who wears such clothes will be delighted with it. You can also find ribbed lounge wear sets, but also shoes, so it’s worthwhile to throw an eye out. This order has also arrived at the local post within 10 days! Have you ever ordered from Femme Luxe?

62 Replies to “OOTD – Casual or sexy dress?

 1. Wow! Rochia este pur si simplu suprrba si te avantajeaza. E foarte sexy si va atrage toate privirile. Eu as purta-o 😉

 2. Gabi, mie imi place maxim cum se aseaza rochita din piele ecologica! 🙂 Esti are sexy! 😀 In ceea ce priveste prima rochita, o vad purtata cu niste colanti mai grosi simpli si cu un pardesiu pana la genunchi si o borseta 😕

 3. Vad ca ai ales doar piese negre de data asta. E drept ca prima pare mult mai comoda si mai purtabila dar nu strica sa ai o rochita de piele in dulap, pentru ca nu stii niciodata cand iti vine cheful sa te transformi intr-o vampa. :))

 4. Cum spui și tu, rochia este un pic prea sexy. Poate te gândești totuși la ceva, o combinație, nu știu, pentru că nu îți vine rău. Ar fi păcat să stea degeaba în garderoba ta 🙂
  Cealaltă ținută este oky, deja îmi știi părerea în ce privește all black :), noroc cu mesajul 😉

  1. nu stiu nici ce combinatie, zau, mi se pare prea mult pentru mine. daaa, stiu parerea cu tinutele all black. m-am gandit eu ca mesajul o sa fie colacul de salvare 😀

 5. Nu am comandat de la ei niciodata. Imi place prima mult. Pe a doua nu ma vad… nici macar proband-o:))

 6. O sa fiu sincera. Mie nu imi place rochia a doua. Si nu pt ca nu-ti sta tie bine cu ea, dar materialul nu e pe placul meu, e lucios, mi se pare kitchos.
  In schimb, prima rochie e exact pe stilul meu iar tie iti vine super!

 7. Prima tinuta e wow, imi place mult, tunica e foarte faina. Rochia din piele e faina si iti vine foarte bine, doar ca mie mi-ar fi placut sa fie pana la genunchi.

 8. Lady, tinuta casual e prea casual, asta sexy iti vine bine ca aspect, dar cunoscandu-te cat de cat de pe blog, nu pare a fi genul in care sa te simti tu. Prin urmare, o aleg pe prima.

 9. Rochia imi place si mie muuult! 😍 E… altceva! Nu am mai vazut pe nicaieri acest model. Iti vine bine, insa sincera sa fiu, nu prea te vad purtand-o. 😁

 10. Chiar daca imi place stilul casual si il adopt aproape in fiecare zi, parca de data asta as merge pe rochie eleganta. Nu o poti purta cu orice ocazie, dar este interesant modleul ales

 11. Nici eu nu port des haine prea sexy si indraznete, dar iti sta bine cu rochia din piele ecologica. E interesant modelul ei. Bluza oversized e super faina. O am si eu si mi se pare destul de calduroasa. 😘

 12. Ditre cele doua articole, mie imi plac mult… pantofii 🙂 Glumesc, rochia mulata iti vine bine, dar chiar imi plac mult si pantofii cu care ai imbracat-o.

 13. Pantofii sunt wow! Am si eu o pereche ce seamana cu ai tai, i-am cumparat de pe adona.ro la reducere sunt preferatii mei insa nu am o rochie atat de minunata cu care sa ii asortez! Iti vine excelent, esti frumoasat tare in rochia asta!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *