Ziua bună, oameni frumoși! Nu am mai făcut o postare de tip OOTD de nici eu nu mai știu când, dar am zis că n-ar strica să luăm și aparatul la o plimbare pe faleză. Și pentru că astă iarnă m-am procopsit cu o salopetă foarte mișto de blugi de la New Yorker la reducere, am scos-o la înaintare pe vremea asta care numai de început de mai nu e. Unde mai pui că am plecat la shopping de rochie acum 2 zile, dar m-am întors cu teniși. De parcă nu mai aveam… dar deh! N-ai ce-mi face!

Ținuta de azi nu e una sofisticată, dar mi s-a părut că se pretează foarte bine la o plimbare în aer liber și e lejeră, comodă, dar totodată monkey funky, așa cum am mai zis și pe faleză 😀 Mă simt foarte bine în blugi în general, fie ei scurți sau lungi, iar de teniși chiar îmi era dor. Și culoarea lor, stilul, sunt total diferiți față de ce port eu, sunt foarte shiny, mi s-a părut că sar în ochi. Dacă ținuta a fost ok, Aki era și el în peisaj, toată treaba nasoală a fost că s-a tras lesa pe picioarele mele și acum am două tăieturi practic, în spatele genunchilor, pentru că e foarte subțire. Și-n seara aia era o nebunie să mergi cu rănile alea, ustură de te termină. Dar să las pozele să vorbească de la sine!

Tricou – TEX (Carrefour)

Salopetă blugi – New Yorker

Teniși – TEX (Carrefour)

Vă mai las o poză din maratonul nostru, e adevărat, nu cea mai reușită pentru Aki, a fost deformată realitatea, dar tot e haios rău!

O să încerc de data asta să mă țin de cuvânt cu OOTD-urile, chiar am câteva rochițe pe care vreau să vi le arăt, deci vreau să mă mobilizez! Plus că începe să devină interesant pozatul ăsta :)) Depinde de starea mea, desigur.

Ce spuneți, vă plac tenișii? Pe mine m-au fascinat încă din prima, seamănă cu ceva ce-am văzut în Lidl, holografic, deși nu se ridică la înălțimea acelora. Dar totuși, mie chiar mi se par frumoși!

28 Replies to “OOTD – Casual & shiny

  1. Imi place tinuta ta, imi plac mult tenisii si imi place atat de mult cum iti sta cu parul scurt.

  2. cred ca Aki ti-a dat de fapt curaj. Eu abia astept sa te vad in rochite. Nu ca asa nu ti-ar sta bine, dar ai picioare misto si sunt de aratat mai des.

  3. AM vazut si eu tenisii in Carrefour si mi-au placut mult. Nu mi-am luat pentru ca prefer adidasii cu talpa moale si flexibila, sunt mai comozi. Te prinde tunsoarea! 😀

    P.S. Zambeste mai mult!

  4. Mie imi place tare mult de tine. Esti tot timpul in schimbare si frumusica foc. Sa nu mai vorbesc de Aki care este un dulce. L-as smotoci si eu un picut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *