Am rămas datoare cu ultima ținută din coletul primit de la Femme Luxe, dar nu am vrut să vă las să așteptați prea mult! Ultimele două piese au mers combinate atât de fain și am obținut o ținută super lejeră, cozy. Nu asta a fost intenția mea de când le-am comandat, dar mă bucur că s-au potrivit atât de bine! Azi vreau să vă arăt o pereche de pantaloni tricotați, super lejeri, dar și un pulover mai deosebit. Ce îl face atât de special, o să vedeți în poze. Comanda de la Femme Luxe a ajuns și de data asta foarte repede, mă mulțumește maxim faptul că produsele vin din Marea Britanie, astfel că nu aștept o mie de ani. Plus că primesc coletul direct prin curier. Ador lucrul ăsta! E tare bine să nu te mai duci pe la poșta vamală!

EN: I owed you a post with the last outfit from the package from Femme Luxe, but I did not want to let you wait too long! I combined the last two pieces so well and I got a casual cozy indoor outfit. That hasn’t been my intention since I ordered them, but I’m glad they did so well! Today I want to show you a pair of knit pants, super cool, but also a special sweater. What makes it so special, you’ll see in the pictures. I got the order from Femme Luxe very quickly, I am very pleased that the products come from the UK, so I don’t have to wait a thousand years for them. Plus I get the package directly by courier. I love this thing! It’s so good not to have to go to the post office!

Tricotajele – mereu la modă / Knitted items – always on trend

Nu am crezut niciodată că voi opta pentru o asemenea pereche de pantaloni. Sunt extrem de mulați, cu un model liniar vertical, dar și foarte călduroși. Ăsta e avantajul tricotajelor! Au un material plăcut, moale, care se mulează perfect pe corp. Nu deranjează, nu sunt prea strâmți, ba din contră! Eu am luat mărimea S/M și sunt destul de mărișori, adică și lungi, și cu talia înaltă, dar nu mă deranjează! Singurul dezavantaj e că adună părul pe care Aki îl lasă în casă. Dar din nou, nu e un impediment pentru mine pentru a-i purta!

Puloverul este și el tricotat, dar cu mâneci tip fluture. Este o idee oversized, de un roz pal minunat, cu un model împletit tare fain în partea din față. Nu este foarte lung, ba chiar aș putea spune că e scurt, tocmai de aceea merge perfect cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Pică pe umăr, fapt care-l face și mai fain!

EN: I have never thought I would choose such a pair of trousers. They are very thight, with a linear vertical pattern, but also very warm. That’s the knitwear advantage! They have a pleasant, soft material that fits perfectly on the body. They do not bother, they are not too tight, but on the contrary! I have the size S / M and are a little long, with a tall waist, but I do not mind! The only downside is that they get all the hair that Aki – my dog – leaves in the house. But again, it’s not a problem for me to wear them!

The sweater is also knitted, but with butterfly-type sleeves. It’s an oversized, with a lovely pale pink color, having a sophisticated braided pattern in the front. It is not very long, and I can even say it’s short, that’s why it works perfectly with a pair of high-waisted pants. It’s on the shoulder, which makes it even better!

Black Ribbed Knit Leggings – Femme Luxe
Rose Bardot Cable Knit Oversized Jumper – Femme Luxe
Șosete / Socks – Pirin Hill
Papuci / Slippers – Pepco
Îmi plac la nebunie atât pantalonii, cât și puloverul, și simt că am făcut o alegere bună! Ținutele astea cozy sunt cele mai abordate de mine în casă, de multe ori prefer pijamalele, dar iată că de data asta am reușit să găsesc două piese de-a dreptul frumoase, care merg și afară. Vouă vă plac genul ăsta de ținute, moi și comode?
EN: I just love the trousers, and the jumper, and I feel I have done a perfect choice! I mostly approach cozy outfits inside the house, especially my pyjamas, but I have found also two fabulous pieces that work pretty well outside too. Do you like this kind of outfits, soft and cozy?

66 Replies to “OOTD – Cozy and warm by Femme Luxe (RO/EN)

 1. puloverul este maxim! Imi place tot la el, si materialul, si croiala si culoarea!!! Nu pot decat sa te felicit pentru alegere, sa iti spun ca iti vine super si sa te incurajez sa il port cat mai des.

 2. Cand vine vorba de tinute de purtat prin casa claaaar aleg ceva lejer, confortabil dar mai ales pufos. Cel mai des port pijamale caci nu prea petrec mult timp acasa, insa in weekend, daca e zi de leneveala, aleg colanti si un tricou larg cu cu un halatel pufos.

 3. Foarte cozy tinuta. Si eu sunt adepta unui look lejer cand vine vorba de stat in casa , deci o pereche de colanti si un pulover fac treaba buna impreuna 🙂 . Iti vine tare bine outfitul, iar puloverul m-a cucerit definitiv 😀

 4. Ei bine, da! Este genul de ținută preferată și de mine iar piesele alese sunt drăguțe și confortabile. Culoarea și modelul puloverului sunt chiar în trend.
  Dau fuga pe site să văd ce găsesc.

 5. imi place supe mult puloverul. Mai ales ca e roz, feminin si larg, ceea ce l face super comod. Merge la diferite tinute si este destul de sic.

 6. Puloverul e intradevar deosebit si cred ca merge purtat in multe combinatii iar pantalonii tricotati imi amintesc de cei purtati in copilarie si cu siguranta i-as purta si acum mai ales ca eu sunt fana colanti si cred ca merg perfect cu un pulover oversize.

 7. Iti vine tare bine acest pulover. Nu am nici un pulover supradimensionat de acest gen si mi-ar placea. Sunt draguti chiar si pantalonii. In ultimul timp si eu apelez la pantalonii negri

 8. 1. Ador bluzele tricotate, imi dau un aer cozy mereu.
  2. Nuanta de roz pastel e printre preferatele mele.
  3. De modelul bluzei nici nu mai zic, manecile alea m-au cucerit instant!🖤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *