Neața bună, oameni frumoși! Știu că nu am mai postat de multicel o ținută, dar am 2 piese din  C&A pe care chiar vreau să vi le arăt, așa că azi e rândul celei dintâi, care face parte din colecția de vară. M-am tot foit, m-am tot învârtit, prin mall nu am mai găsit nimic care să-mi sară cine știe cum în ochi. Știți cum e aia cu cine caută, găsește? Ei bine, am căutat mult, dacă bluza care mi-a sărit în ochi era la vedere, rochița de azi era un pic ascunsă. Și la reducere, ca să fie treaba bună! Așa se face că am luat-o doar cu 40 de lei!

Nu e o rochie neapărat de vară, este neagră cu floricele, cu material destul de subțire, dar merge foarte bine și pe timp mai rece, accesorizată corect. Deși are un decolteu mai la vedere, un blazer peste sau o geacă completează ținuta. Eu am combinat-o cu gecuța din imitație de piele, cu botinele cu toc gros și o pereche de jambieri groși. Am vreo 3 astfel de perechi și m-am tot ținut să-i port, dar cea mai bună alegere zic că e așa, cu rochițe și cu botine. Arată frumos, eu zic că se completează unele pe celelalte. Da, rochia e un pic scurtă, dar nu exagerat, tocmai de aceea am simțit nevoia de ceva și-n partea de jos, să nu fie chiar flu flu.

Botine – CCC
Rochie – C&A
Jambieri – H&M
Geacă – Stradivarius

Mie mi-a plăcut mult cum vin jambierele cu botinele, combinația asta e câștigătoare pentru mine și clar o voi mai aborda, cu alte piese!

Voi ce părere aveți de această ținută? Ați aborda stilul ăsta în viața de zi cu zi? Mie mi se pare lejer, un pic mai altfel, și chiar pot spune că îmi place!  Aștept și părerile voastre și mă gândesc la o ținută și cu bluza minunată din colecția de toamnă!

24 Replies to “OOTD – Dress for the autumn

  1. Dintr-un singur motiv nu este stilul pe care l-as aborda, acela ca nu ma avantajeaza silueta sau lipsa siluetei. In rest, este o tinuta pe care o ador. Jacheta si botinele sunt cele mai tari piese si merg intr-o multime de tinute. Perfecte alegeri!

  2. imi plac botinele, am eu o manie cu ele sa fie pe glezne ca am gleznele subtiri si daca sunt largute arata ciudat….draguta rochita <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *