Ziua bună tuturor! Nu am mai făcut de ceva timp o postare de tip Outfit of the day, chiar dacă m-am tot ținut, pentru că am avut ceva hăinuțe cumpărate vara asta. Acum îmi pare rău că nu v-am arătat toate rochițele, dar e cam târziu, întrucât e deja destul de frig. Totuși, una din ele s-a potrivit și pe sezonul mai răcoros, dat fiind faptul că e destul de grosuță. Ce-i drept, când am luat-o, stătea mult mai ok pe mine, acum văd că iar am început să iau proporții, ceea ce mă face să cred că frigul vine cu kg și cm în plus. Dar rezolv eu, nu mă agit! Ca și greutate am rămas tot la 62 kg, dar am zile în care mă vă mai balonată decât e cazul. Dar, să trec la ținută.

E clar stilul meu actual, deși cică-s schimbată rău. Asta da, știam. Am prins curaj cu hainele mulate, cu rochiile, chestiile scurte, tocurile… Încerc să mă feminizez, dar în ținuta asta am vrut să păstrez și o parte din vechea eu, cea iubitoare de negru și de accesorii rock. Culoarea din păr inițial am obținut-o după o decolorare urmată de o vopsea roșie, care a eșuat. Vopseaua a prins ulterior, dar s-a luat destul de repede. Așa că a ajuns iar la vechea nuanță care, surpriză, de data asta a început să-mi placă. Botinele… dragoste din primăvară, de la New Yorker, le-am văzut, le-am plăcut, le-am luat. Și nu le-am purtat până acum. Deci… să mă arăt în toată splendoarea, zic, nu?

Dresurile cu pisici mi s-au pus pe creier. Și am zis să încerc și un ruj roșu, să fiu mai ceva ca de obicei. Am sesizat că nu-mi stă așa rău, fapt pentru care e posibil să mai încerc asta.

Cerceii sunt de la Bershka, este setul de 3, vi l-am arătat acum vreo săptămână (parcă), mi s-a părut tare interesant! Cred că nu mai ai nevoie de nimic, de colier sau ceva de genul. O să-i încerc și cu părul prins, să văd ce efect au.

Sper să vă placă și vouă această ținută pe cât de mult îmi place mie. Da, e o schimbare destul de evidentă, și o resimt prin toți porii! E o schimbare și de caracter, și de mentalitate, și de mai multe. Vara asta a adus destul de multe noutăți în sufletul meu. Sper să fie toate bune…

37 Replies to “OOTD – Glam rock

  1. cerceii imi plac foarte mult. chiar ma gandeam sa ma duc si eu in oras sa mi iau din astia rotunzi mici, c-am 10 gauri carora nu le-am mai pus cercei de multi ani :)) de lene sa i scot si pun tot timpul, dar astia par comozi si pe timp de noapte.
    ciorapi asa am si eu, dar nu i-am purtat niciodata, n-am avut la ce, dar sunt super <3

  2. Ce bine arati! Fara nicio gluma, cred ca orice pui pe tine sta calumea. Eu ma stresez foarte tare din cauza asta, ca majoritatea hainelor sunt facute pentru fete/femei cu forme. Iar eu… n-am de niciunele. Esti o norocoasa, sa stii! Si, btw, si eu de la o vreme incerc sa intru cu garderoba in zona feminina. Uneori imi iese, insa in majoritatea zilelor tot baietoasa sunt. Sper totusi sa ma dau pe brazda si sa reusesc sa ma transform intr-o lady full time.

    1. hey, multumesc fain pentru complimente! :* zilele astea m-am intrecut pe mine, am dat-o pe botine cu toc, pe ghetute… incerc sa mai ies din zona de comfort. mai am nevoie de o fust acum 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *