Pentru că-n weekend am fost la nuntă, a început veșnica dilemă – eu cu ce mă îmbrac? Încă mai am în șifonier lucruri pe care nu le-am îmbrăcat niciodată, deci a-mi cumpăra ceva nou era total exclus. Bineînțeles că exact atunci când știi că ai, parcă e mai rău și ai chef de ceva nou. Unde mai pui că am mai pus câteva kilograme pe mine și încep să mă enervez dacă port ceva mulat. Așa că am vrut să încerc și altceva. Tocmai pentru că aveam senzația că orice rochie arată ciudat, am decis să fac contrariul – să nu port o rochie! Așa că la această nuntă am ales o salopetă!

Ziua da, am ales o rochiță, de fapt, ținuta din ultimul OOTD. Îmi place maxim rochia de la C&A, și asortată cu botine și jambieri, chiar cred că fac echipă bună! Unde mai pui că e extrem de comodă! Plus geaca de piele = rezultat excelent!

Seara am decis să scot la înaintarea o salopetă scurtă cumpărată de la Bershka acum ceva timp, la vreo 29 lei, din ce țin eu minte. Vă spun, dacă știi ce și când să cauți, faci afaceri tare bune în materie de haine! Nu am adăugat mare lucru, doar sandalele super comode de la CCC (da, știu, o să îmi ziceți că vara a trecut și trebuia o pereche de pantofi, dar am constatat că nu mai am niciunii calumea. Toți îmi scapă din picior și-s foarte incomozi!) și un set de argint cu fluturași. În rest, voie bună și cam atât!

  Machiajul a fost ceva mai intens decât cel purtat ziua, pe tonuri de mov. Pozele făcute cu camera din față a telefonului sunt cam neclare, nici lumina nu a fost cea mai ok. Aș fi vrut mai multe poze cu salopeta, dar…până la urmă, nu pot spune că avea chestii deosebite, ceva în plus. Dar arată foarte bine și eu zic că e extrem de comodă. Nu mai am grija că se ridică fusta / jupa, că sare, o ia vântul sau etc. Pur și simplu, pantalonii sunt la locul lor mereu.

Acum am prins gustul salopetelor, parcă aș căuta mai multe modele, să mai renunț la rochii. Dar până atunci sper să mă mai și ajustez un pic. Voi ce ținute mai purtați la nunți? Mergeți pe clasic sau improvizați?

8 Replies to “OOTD – Do I really have to wear a dress?

  1. n-ar trebui deloc sa te enervezi cand porti ceva mulat pentru ca arati tare bine asa cum esti si chiar iti sta mai bine in rochite sa stii. PLus ca ai un stil al tau si combinatiile astea de rochie cu geeaca de piele si bocanci chiar te descriu perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *