Neața bună, oameni frumoși! Duminica asta a început bine, cu mai multă răcoare decât zilele trecute și nu pot decât să sper că o va ține tot așa! Un bol de cereale, o plimbare cu Aki, un 3 în 1 cu gheață și ziua pare să fie bună! Mai ales când știu că azi nu mai am de făcut nimic, decât eventual ceva de mâncare. Totuși, zilele trecute am profitat un pic de soare și am ieșit la plimbare cu noii mei ochelari de soare și pantalonii de care m-am îndrăgostit în ultima perioadă. Mă țin de foarte mult timp să vi-i arăt, mi se par extrem de comozi și foarte versatili, pot fi purtați atât într-o ținută sport, cât și într-una elegantă. Eu am preferat să îi integrez în ceva casual, o ținută de zi cu zi, pentru că nu sufăr așa rău de cald în ei.

Ținuta nu este una complexă, piesa de rezistență ca și îmbrăcăminte este clar pantalonul, iar ca și accesoriu, ochelarii de soare. M-am hotărât să port mai des așa ceva, mai ales că am găsit două modele tare drăguțe, unul mai potolit și unul mai crazy. Ei bine, azi trebuia să iasă ceva în evidență, așa că sunt cei crazy. Am asortat totul cu tricou simplu, cu imprimeu, pantofi sport Lacoste și rucsac de la Briz Briz (cred că îl găsiți doar în Brăila, nu am cunoștințe să fie ceva la nivel național).

Pantaloni jogging – Pull&Bear (aici, disponibili și-n alte nuanțe) 

Tricou cu imprimeu pisici – TEX – Carrefour

Rucsac – Briz Briz (Brăila Mall)

Pantofi sport Lacoste – Office shoes (n-am mai găsit modelul, dar ceva similar aveți aici)

Ochelari de soare – magazin chinezesc

Eu zic că m-am asortat destul de bine și-mi place combinația pantalonilor cam cu orice bluză, fie ea mulată sau mai lărguță. Adevărul e că sunt lejeri, ușor de purtat, faptul că nu au fermoar îmi place mai mult decât mă așteptam, și acum îmi pare bine că l-am ascultat pe Mr. și i-am luat, eu am zis că nu-s adepta genului, dar m-aș fi înșelat!

Voi ce spuneți, cum vi se pare ținuta pe care am ales-o? Duminică frumoasă să aveți!

24 Replies to “OOTD – Relax, sunshine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *