Ziua bună, oameni faini! Azi vreau să vă arăt ce anume mi-am ales în ultima comandă Femme Luxe. Mă știți de ceva ani și nu cred că m-a văzut nimeni prea des cu trening. Rectific – uram treningurile. Mi se păreau efectiv de moartea pasiunii, care arată jalnic, ca și cum nu ai avea cu ce să te îmbraci. Nu știu, nu am înțeles niciodată cum lumea chiar iese din casă îmbrăcată așa. Și aici nu mă refer la cei care ies numai cu firmă pe ei – și ăia mi se păreau aiurea, să ne înțelegem. Și acum, după ce v-am zis ce îmi displăcea, hai să vă zic că am început să port și eu seturi de genul, sport. Nu dați cu pietre! Acum mă gândesc că poate nu am găsit ceva interesant până în momentul de față, modelul potrivit. Dar acum s-au cam schimbat lucrurile.

Beige trousers

Primii pe care vi=i arăt sunt pantalonii bej. Tot stil sport, tip trening. Doar că sunt fără bluză. Am găsit mărimea 8, am zis să îi comand. În lipsă de, îi port prin casă. Când au ajuns, i-am studiat mai atent. Căptușiți pe interior, adică destul de călduroși, strânși jos la gleznă, cu șiret în talie. Aș fi jurat că nu ies cu așa ceva din casă. Dar când-colo, nu mă mai despart de ei! Sunt foarte faini acum, toamna, dacă nu e extrem de frig afară.

Mărimea mi-a venit perfect, nu sunt nici mari, nici mici. Șiretul din talie mă ajută să îi ajustez, iar buzunarele sunt foarte mari, doar că arată ciudat dacă chiar ții ceva în ele. Am renunțat la ele, cheile și telefonul le țin în buzunarul hanoracului.

Pozele astea sunt prima încercare de a face poze singură. Atunci când nu există companie și e nevoie, înveți să te descurci singur! Am încercat eu să pozez tip selfie, dar pantalonii mei nu se vedeau aproape deloc. Așa că m-am descurcat cu temporizatorul. 5 secunde până declanșează, deci 5 secunde în care mă pot aranja. Ceva de care să sprijin telefon, et voila!

Black set with crop hoodie

Da, nu puteam să dezamăgesc și să mă arăt aici cu vreo chestie din gama Corset Dresses. Deși îmi plac, consider că nu-s genul meu. Și nici nu sunt vreo petrecăreață care să aibă nevoie de prea multe haine festive. Tocmai de aceea am mers tot pe practic. Adică la sigur. Cu unul din seturi, all-black, compus din pantaloni gen cum sunt cei bej, dar și o bluză de tip hoodie, cu glugă. Ce mi-a displăcut un pic la început a fost stilul crop al acesteia, adică până la buric. Destul de scurtă și în totală contradicție cu vremea de afară.

Ar fi mers tare bine ceva din categoria Bodysuits, dup-aia m-am gândit și chiar cred că o să vreau așa ceva. Dar pentru că nu am avut, am apelat la un tricou simplu, negru. Pe care l-am pus sub bluză. Easy peasy!

Stilul setului este cam același ca la pantalonul anterior. Tot cu căptușeală, călduros, dar de data asta am nimerit doar mărimea 6. Am zis fie ce-o fi, eu îl iau și văd după. Și ce mă bucur că am făcut-o! Merge perfect, nici nu se vede că e mărime mai mică. Am mizat pe faptul că oricum bluza e un pic oversized, nu are cum să pocnească pe mine. Și am făcut cea mai bună alegere! La momentul actual e setul meu preferat. Mai iau și hanoracul pe mine dacă simt că e mai răcoare, dar la soare merge perfect setul plus tricoul!

Black&white set

Deși aș fi vrut o pereche de jeans, se pare că nu am găsit nimic încă. Și adevărul e că deja am foarte multe perechi, trebuie să mai aștept să se rărească. Dar între timp, am apelat la al doilea din seturi, cu bluză de tip crop. Nu e favoritul meu, dar nici nu îmi displace!

Știu că nu se vede foarte bine, dar și acest set este cu bluza de tip crop, adică până la buric, practic. Tocmai de aceea am integrat din nou un tricou negru. Ca să acopere. Spre deosebire de celălalt, acest set e mult, mult mai subțire, așa că o să-l țin pentru casă sau pentru zilele mult mai călduroase. În plus, pe partea albă (lateralele pantalonilor) e un pic transparent.

Mărimea e tot 8, foarte ok, jocul de culori îmi place mult. Deși sunt conștientă că e posibil ca albul să se ducă spre galben într-o oareșce perioadă…

Cam acestea au fost alegerile mele actuale de pe site-ul Femme Luxe. Îmi pare bine că au revenit cu articole mai grosuțe, sper să mai fie și ceva pulovere, ca să mai îmi înnoiesc garderoba. Aș vrea ceva pe roșu, am un fix în perioada asta. Voi ce hăinuțe v-ați mai luat? Vă place vreunul din cele două seturi alese de mine?

16 Replies to “OOTD – Seturi sport pentru o toamnă blândă

  1. De când a venit bebele, nu am mai reușit să mă mai înnoiesc cu ceva, aștept să mai dau ceva kg jos și apoi să-mi fac poftele! Sunt tare drăguțe articolele alese de tine, confortabile și lejere!

  2. Caut de multă vreme pantaloni de genul cestora, pentru că sunt preferaţii mei pentru perioada aceasta şi cea care vine. Îi port cu tricouri sau cămăşi, cămăşi tip rochie etc.
    Mulţumesc pentru informaţie! Fug să caut pantalonii pe Femme Luxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *