Iată că mă țin de cuvânt și fac și eu primul meu articol de tip OOTD. Pentru că fotograful nu are încă experiența necesară, și nici eu, de altfel (nu prea-mi place să mi se facă poze), nu a ieșit mare lucru, însă promitem să facem progrese rapide și să vă uimim în viitor 😀

Duminică a fost o zi caniculară și am hotărât să dăm o fugă în Galați, la Grădina Botanică. Pentru că prin Brăila am cam văzut ce e de văzut și mai mult pentru că voiam să ies să conduc, am dat o tură și prin mall-ul lor, am văzut Grădina (pe care-o cunoșteam de doi ani deja), muzeul, și ne-am întors acasă. Dar, cel puțin nu am stat în casă. Soare puternic, temperaturi care dădeau să iasă din termometre… dar ne-am descurcat! N-am stat prea mult să mă gândesc cu ce mă îmbrac, a fost cam ce mi-a venit în mână prima dată, dar pentru că mă simt bine în aceste haine, am zis să fac și câteva poze pentru blog.

Vara mă despart cam greu de pantalonii scurți, fuste servesc rar, nu au fost niciodată genul meu. Pentru că am o mare problem cu căldura, port mai mult maieuri. Tricourile mulate mă fac să mă sufoc. Așa că am ales pantaloni scurși de blugi (mai lărguți), un maieu asimetric și tenișii mei turcoaz comandați de pe Miniprix. M-am cam asortat, adevărul e că albastru chiar e culoarea mea preferată. Ca accesorii, am luat la repezeală gentuța de la Avon și noroc cu soțul că mi-a atras atenția cu ochelarii de soare, sugerându-mi că m-ar ajuta la condus. Și chiar așa a fost!

20150614_181507 20150614_181529 20150614_181554 20150614_181558 20150614_181606Pantaloni scurți – random

Maieu – New Yorker

Teniși – Miniprix

Gentuță – Avon

Ochelari de soare – New Yorker

Eu mă îmbrac de obicei mai mult în stilul sport sau casual, rar găsești la mine ceva elegant, dar și când o fac, dau pe toată lumea pe spate 😀 Mă simt bine în haine mai lejere, încă sunt complexată de constituția mea (cred că mă va bântui toată viața), dar găsesc multe piese care mi se potrivesc. Nu urmez trendurile, ci mă îmbrac așa cum mă simt eu bine. Sper că primul meu articol de acest gen v-a fost pe plac și promit din nou să învăț repede ce și cum, să vă arăt hăinuțe frumoase și combinații dragi mie! Aștept feedback-ul vostru, sfaturile și sugestiile. Dar nu ocolesc nici criticile!

2 Replies to “OOTD – Sunny day

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *